NGK

Süpermotocularımız Avrupa Şampiyonu

Yarışlar 02.08.2014 - 09:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2314+ kez okundu.
 

Süpermotocularımız Avrupa Şampiyonu

FIM Avrupa Süpermoto Şampiyonası’nda Asrın Rodi Pak ve Can Öncü sınıflarında Avrupa şampiyonluğuna imza atarlarken, Mücahit Talha Zengin’de ilk Avrupa birinciliğini kazandı.

Bulgaristan’da düzenlenen FIM Avrupa ve Doğu Avrupa Süpermoto Şampiyonası’nda sporcularımız başarılı sonuçlara imza attı. Pleven’deki Dolna Mitropolia pistinde düzenlenen Avrupa ve Doğu Avrupa Süpermoto Şampiyonası’nın SM3 sınıfında Mücahit Talha Zengin rakiplerini geride bırakarak ilk kez Avrupa birinciliğini elde etti.Bu sınıfta mücadele eden diğer sporcumuz Asrın Rodi Pak, pistin en iyi zamanını yapmasına rağmen, motosikletinde yaşanan teknik sorunlardan dolayı yarışı kürsüde tamamlayamadı. Genç sporcu, bu sonuca rağmen 2014 yılının şampiyonluğunu resmen ilan etti.Türk-Bulgar rekabetinin yaşandığı SM85 sınıfında Can Öncü yarışı ikinci sırada bitirmesine rağmen bu kategoride Avrupa şampiyonu oldu. Kardeşi Deniz Öncü’de üçüncülüğü elde etti. 11 yaşındaki ikiz kardeşlerin başarısında sonra Balkan Şampiyonası’nda Türkiye takım halinde ikinci olu.Öte yandan 2014 Doğu Avrupa Süpermoto Şampiyonası'nın üç ayak sonucunda SM65 sınıfında Ata Kahvecioğlu 3., SM 85 sınıfında Can Öncü 1. ve SM3 sınıfında da Asrın Rodi Pak seneyi 1. sırada tamamladılar. Takımlar sıralamasında ise Türkiye, Bulgaristan'ın ardından ikinci oldu. Romanya'da üçüncü sırada kaldı.
FIM Avrupa Süpermoto Şampiyonası’nda Asrın Rodi Pak ve Can Öncü sınıflarında Avrupa şampiyonluğuna imza atarlarken, Mücahit Talha Zengin’de ilk Avrupa birinciliğini kazandı.

Bulgaristan’da düzenlenen FIM Avrupa ve Doğu Avrupa Süpermoto Şampiyonası’nda sporcularımız başarılı sonuçlara imza attı. Pleven’deki Dolna Mitropolia pistinde düzenlenen Avrupa ve Doğu Avrupa Süpermoto Şampiyonası’nın SM3 sınıfında Mücahit Talha Zengin rakiplerini geride bırakarak ilk kez Avrupa birinciliğini elde etti.

Bu sınıfta mücadele eden diğer sporcumuz Asrın Rodi Pak, pistin en iyi zamanını yapmasına rağmen, motosikletinde yaşanan teknik sorunlardan dolayı yarışı kürsüde tamamlayamadı. Genç sporcu, bu sonuca rağmen 2014 yılının şampiyonluğunu resmen ilan etti.

Türk-Bulgar rekabetinin yaşandığı SM85 sınıfında Can Öncü yarışı ikinci sırada bitirmesine rağmen bu kategoride Avrupa şampiyonu oldu. Kardeşi Deniz Öncü’de üçüncülüğü elde etti. 11 yaşındaki ikiz kardeşlerin başarısında sonra Balkan Şampiyonası’nda Türkiye takım halinde ikinci olu.

Öte yandan 2014 Doğu Avrupa Süpermoto Şampiyonası'nın üç ayak sonucunda SM65 sınıfında Ata Kahvecioğlu 3., SM 85 sınıfında Can Öncü 1. ve SM3 sınıfında da Asrın Rodi Pak seneyi 1. sırada tamamladılar. Takımlar sıralamasında ise Türkiye, Bulgaristan'ın ardından ikinci oldu. Romanya'da üçüncü sırada kaldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.