NGK

Motorcular Paintballda ter dökecek!

Moto-Haber 23.08.2014 - 10:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2543+ kez okundu.
 

Motorcular Paintballda ter dökecek!

İstanbul Motorcular Kulübü'nün organize ettiği paintball etkinliği Sarıyer Kilyos Mevki Paintball Parkurunda yapılacak.

İMK (İstanbul Motorcular Kulübü) tarafından organize edilen Paintball etkinliği 4. levent Ziraat bankası önünde katılımcıların toplanması ile başlayacak. Stratejik, eğlendirici, sportif, aktivasyon yanı ağır basan zevkli ve eğitici bir çalışma olan paintball ; takım ruhunu destekleyip bedensel faaliyetle zekanın bir arada kullanılmasını sağlıyor. Özel maskesi ve korunma teçhizatları ile belli bir senaryo üzerine oynanan paintball'da başarı için, fiziki güçten çok zeka, strateji kurma yeteneği ve soğukkanlılık gerekiyor.   İstanbul Motorcular Kulübü'nün başkanı Uğur Pala "Bu Sefer Diğer Gezilerimizden Farklı Olarak Çılgın ve Bir Okadar da Heyecanlı Geçecek Bir Organizasyon Bizleri Bekiyor" dedi ETKİNLİK DETAYLARI :  * Toplanma Yerimiz 24 Ağustos PAZAR Günü Her Zamanki Gibi 4.Levent ZiraatBankası Önü Saat 12:30 dur * Varış Sarıyer Kilyos Mevki Paintball Parkurudur* Etkinlik Ücreti 25 TL ve Ekstra Alınmak İstenirse Oyun Dahilinde 50 Mermi 7,5 TL dir ...* Paintball Etkinliğinden Sonrada Topluca Yeniköy SahiL Turu Yapılacaktır ...* Her Zamanki Gibi Süper Bir Etkinliğe ALTIN HARFLERLE İmzamızı Atacağız ... İrtibat için : www.istanbulmotorcularkulubu.com
İstanbul Motorcular Kulübü'nün organize ettiği paintball etkinliği Sarıyer Kilyos Mevki Paintball Parkurunda yapılacak.

İMK (İstanbul Motorcular Kulübü) tarafından organize edilen Paintball etkinliği 4. levent Ziraat bankası önünde katılımcıların toplanması ile başlayacak.

Stratejikeğlendiricisportif, aktivasyon yanı ağır basan zevkli ve eğitici bir çalışma olan paintball ; takım ruhunu destekleyip bedensel faaliyetle zekanın bir arada kullanılmasını sağlıyor. Özel maskesi ve korunma teçhizatları ile belli bir senaryo üzerine oynanan paintball'da başarı için, fiziki güçten çok zeka, strateji kurma yeteneği ve soğukkanlılık gerekiyor.

 

İstanbul Motorcular Kulübü'nün başkanı Uğur Pala "Bu Sefer Diğer Gezilerimizden Farklı Olarak Çılgın ve Bir Okadar da Heyecanlı Geçecek Bir Organizasyon Bizleri Bekiyor" dedi

ETKİNLİK DETAYLARI : 

* Toplanma Yerimiz 24 Ağustos PAZAR Günü Her Zamanki Gibi 4.Levent ZiraatBankası Önü Saat 12:30 dur 
* Varış Sarıyer Kilyos Mevki Paintball Parkurudur
* Etkinlik Ücreti 25 TL ve Ekstra Alınmak İstenirse Oyun Dahilinde 50 Mermi 7,5 TL dir ...
* Paintball Etkinliğinden Sonrada Topluca Yeniköy SahiL Turu Yapılacaktır ...
* Her Zamanki Gibi Süper Bir Etkinliğe ALTIN HARFLERLE İmzamızı Atacağız ...

İrtibat için : www.istanbulmotorcularkulubu.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.