Rutec

HAYVAN HAKLARI İÇİN MOTOSİKLETLE TÜRKİYE TURU

Moto-Haber 29.10.2014 - 16:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2543+ kez okundu.
 

HAYVAN HAKLARI İÇİN MOTOSİKLETLE TÜRKİYE TURU

Hayvan hakları savunucusu Semih İğdigül, hayvan hakları ihlallerine dikkat çekmek için motosikletle Türkiye turuna çıktı.

Hayvan hakları için Türkiye turuna çıkan Semih İğdigül, mola verdiği Ankara'da soruları cevapladı.  Hayvan haklarına dikkat çekmek için Türkiye turuna çıktığını belirten İğdigül, şu ana kadar 7 bin kilometre yol gittiğini, Akdeniz, Ege ve Marmara bölgelerine gittiğini kaydetti. İğdigül, Kalkan’da konakladığı sırada hayvanlara nasıl davranıldığını gördüğünü belirterek, “Hayvan barınakları ölüm hücresi, ölüm kampı. O taş, beton yığını içindeki o hayvanlarımız, dışarıda yaşaması gereken canlarımız, sadece ve sadece suçları bu dünyaya gelmek olan o canlarımızın barınaklarda ne işi var? Klinik var, kısırlaştırılmaları, aşıları yapılıyor, vatandaş büyük ilgi gösteriyor. Yabancıların hayvanlara ilgisini bir görseniz” şeklinde konuştu. İğdigül, maddi desteği olmadan yolculuğa çıktığını ifade ederek, “Facebook’ta hayvanseverlik olmaz. Biraz destek verin. Bu canlara destek verin. Lütfen destek olun” diye konuştu.
Hayvan hakları savunucusu Semih İğdigül, hayvan hakları ihlallerine dikkat çekmek için motosikletle Türkiye turuna çıktı.

Hayvan hakları için Türkiye turuna çıkan Semih İğdigül, mola verdiği Ankara'da soruları cevapladı. 

Hayvan haklarına dikkat çekmek için Türkiye turuna çıktığını belirten İğdigül, şu ana kadar 7 bin kilometre yol gittiğini, Akdeniz, Ege ve Marmara bölgelerine gittiğini kaydetti. İğdigül, Kalkan’da konakladığı sırada hayvanlara nasıl davranıldığını gördüğünü belirterek, “Hayvan barınakları ölüm hücresi, ölüm kampı. O taş, beton yığını içindeki o hayvanlarımız, dışarıda yaşaması gereken canlarımız, sadece ve sadece suçları bu dünyaya gelmek olan o canlarımızın barınaklarda ne işi var? Klinik var, kısırlaştırılmaları, aşıları yapılıyor, vatandaş büyük ilgi gösteriyor. Yabancıların hayvanlara ilgisini bir görseniz” şeklinde konuştu.

İğdigül, maddi desteği olmadan yolculuğa çıktığını ifade ederek, “Facebook’ta hayvanseverlik olmaz. Biraz destek verin. Bu canlara destek verin. Lütfen destek olun” diye konuştu.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.