NGK

Bandai Namco Yeni Motosiklet Oyununu Duyurdu

Moto-Haber 08.12.2014 - 12:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 1836+ kez okundu.
 

Bandai Namco Yeni Motosiklet Oyununu Duyurdu

Bandai Namco’dan Yeni Motosiklet Oyunu Geliyor

Bandai Namco yeni Ride oyununu duyurdu!   Oyun dünyasının önde gelen yapımcılarından biri olan Bandai Namco, yeni bir oyun duyurusuyla bizlerle.   Firma, Ride adındaki yeni motosiklet oyununu oyuncularına duyurdu. Yapılan açıklamalara göre Ride oyununda çeşitli birkaç üreticilerden 100'den fazla motosiklet ve farklı birçok yarış pisti bizleri bekliyor.   Yeni motosiklet oyunu içerisinde seçebileceğimiz motosikletler dört kategori halinde bizlere sunuluyor. Naked, Superbikes, Historical ve Supersports. Yapımcı Bandai Namco, Ride oyunu içerisindeki geniş kişiselleştirme seçenekleri sayesinde oynanışın oldukça keyifli olacağını belirtiyor. Yeni motosiklet yarış oyunu Ride'ı merak etmeye başlayan oyuncular fazla beklemeyecek diyebiliriz. Çünkü dağıtıcı firma oyunun Playstation Experience etklinliğinde ilk kez oyunculara sunulacağını açıkladı.   Playstation Experience etkinliğinin 6-7 Aralık tarihlerinde gerçekleştirileceğini de sizlere belirtelim. Yeni oyun Ride, PC, PS3, Xbox 360, PS4 ve Xbox One platformları için 2015 ilkbahar mevisiminde satışa çıkarılacak. Ride için yayınlanan duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
Bandai Namco’dan Yeni Motosiklet Oyunu Geliyor

Bandai Namco yeni Ride oyununu duyurdu!

 
Oyun dünyasının önde gelen yapımcılarından biri olan Bandai Namco, yeni bir oyun duyurusuyla bizlerle.
 
Firma, Ride adındaki yeni motosiklet oyununu oyuncularına duyurdu. Yapılan açıklamalara göre Ride oyununda çeşitli birkaç üreticilerden 100'den fazla motosiklet ve farklı birçok yarış pisti bizleri bekliyor.
 
Yeni motosiklet oyunu içerisinde seçebileceğimiz motosikletler dört kategori halinde bizlere sunuluyor. Naked, Superbikes, Historical ve Supersports. Yapımcı Bandai Namco, Ride oyunu içerisindeki geniş kişiselleştirme seçenekleri sayesinde oynanışın oldukça keyifli olacağını belirtiyor. Yeni motosiklet yarış oyunu Ride'ı merak etmeye başlayan oyuncular fazla beklemeyecek diyebiliriz. Çünkü dağıtıcı firma oyunun Playstation Experience etklinliğinde ilk kez oyunculara sunulacağını açıkladı.
 
Playstation Experience etkinliğinin 6-7 Aralık tarihlerinde gerçekleştirileceğini de sizlere belirtelim. Yeni oyun Ride, PC, PS3, Xbox 360, PS4 ve Xbox One platformları için 2015 ilkbahar mevisiminde satışa çıkarılacak. Ride için yayınlanan duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.