NGK

Eurasia Moto Bike Expo’yu 120 Bin Kişi Ziyaret Etti

Moto-Haber 04.03.2015 - 07:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2723+ kez okundu.
 

Eurasia Moto Bike Expo’yu 120 Bin Kişi Ziyaret Etti

Türkiye'nin tek motosiklet ve bisiklet fuarı olan Eurasia Moto Bike Expo 2015, yedinci kez kapılarını açtı.

İki teker tutkunlarının büyük bir heyecanla beklediği en yeni motosiklet ve bisiklet modellerinin sergilendiği Eurasia Moto Bike Expo 2015 (Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı), 1 Mart Pazar akşamı sona erdi. Dünya Fuar Yapım tarafından Yeşilköy’de bulunanİstanbul Fuar Merkezi'nin 9, 10 ve 11. salonlarında düzenlenen Eurasia Moto Bike Expo 2015’te en yeni motosiklet ve bisiklet modellerinin yanı sıra kasklar, sürücü giysileri, gözlükler, montlar, eldivenler, botlar, çizmeler, lastikler, modifiye ve performans kitleri, özel yağlar ve katkı maddeleri dahil pek çok aksesuar ve ekipman da sergilendi. 20 bin metrekarelik alanda gerçekleşen fuara yurtdışı temsilcilikleri ile birlikte 215 firma katıldı. Bu yıl yedincisi düzenlenen fuarı Motosiklet Endüstrisi Derneği (MOTED), Motosiklet Sanayicileri Derneği (MOTODER) ve Bisiklet Endüstrisi Derneği’nin (BİSED) çatısı altındaki tüm kuruluşların yanı sıra çok sayıdakulüp de destekledi. Şov zamanı Fuar yenilikleriyle olduğu kadar görsel şovlarıyla da yıla damgasını vurmayı başardı. Rok Bagoros’un yanı sıra Steel SilencerZ ve Throttlerz Takımı motosiklet üzerinde yaptıkları akrobasi hareketleriyle nefesleri kesti.. Dünya Trialbiking Şampiyonu Thomas Öhler ise bisiklet şovuyla Eurasia Moto Bike Expo’yu ziyaret edenleri adeta büyüledi. Ziyaretçilere motosiklet ve bisiklet hediye Motosiklet ve bisiklet sezonunun açılışını da müjdeleyen Eurasia Moto Bike Expo 2015 görsel şovlarının yanı sıra ziyaretçilerine vereceği birbirinden güzel hediyelerle de adından söz ettirdi. 2015 Eurasia Moto Bike Expo’nun girişinde verilen çekiliş kuponunu doldurarak, fuaye alanındaki çekiliş sandığına atan ziyaretçiler yapılacak olan çekilişle Triumph street triple KTM RC 200 marka motosikletin yanı sıra Bianchi, Carraro, Ghost ve Capierre marka bisikletin sahibi oldu. Binlerce kişi fuara koştu Motosiklet ve bisiklet dünyasının en büyük buluşması olarak kabul edilen Eurasia Moto Bike Expo’ya ilginin her geçen gün daha da arttığı belirten Dünya Fuar Yapım Genel Müdürü Murat Demirtaş, “Geçen yıl fuarı 104 bin kişi ziyaret etmişti. Bu yıl da fuara ziyaretçi akını bekliyoruz” dedi. Motosiklet ve bisiklet dünyasına dair tüm yeniliklerin ve sektörün önünü açan önemli kararların Eurasia Moto Bike Expo’da duyurulduğunu belirten Demirtaş, “Fuarın yenilikleriyle bu yıla da damgasını vuracağına inanıyoruz” diye konuştu. Bu yıl Fuarı 120 bin kişi ziyaret etti
Türkiye'nin tek motosiklet ve bisiklet fuarı olan Eurasia Moto Bike Expo 2015, yedinci kez kapılarını açtı.

İki teker tutkunlarının büyük bir heyecanla beklediği en yeni motosiklet ve bisiklet modellerinin sergilendiği Eurasia Moto Bike Expo 2015 (Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı), 1 Mart Pazar akşamı sona erdi. Dünya Fuar Yapım tarafından Yeşilköy’de bulunanİstanbul Fuar Merkezi'nin 9, 10 ve 11. salonlarında düzenlenen Eurasia Moto Bike Expo 2015’te en yeni motosiklet ve bisiklet modellerinin yanı sıra kasklar, sürücü giysileri, gözlükler, montlar, eldivenler, botlar, çizmeler, lastikler, modifiye ve performans kitleri, özel yağlar ve katkı maddeleri dahil pek çok aksesuar ve ekipman da sergilendi. 20 bin metrekarelik alanda gerçekleşen fuara yurtdışı temsilcilikleri ile birlikte 215 firma katıldı. Bu yıl yedincisi düzenlenen fuarı Motosiklet Endüstrisi Derneği (MOTED), Motosiklet Sanayicileri Derneği (MOTODER) ve Bisiklet Endüstrisi Derneği’nin (BİSED) çatısı altındaki tüm kuruluşların yanı sıra çok sayıdakulüp de destekledi.

Şov zamanı

Fuar yenilikleriyle olduğu kadar görsel şovlarıyla da yıla damgasını vurmayı başardı. Rok Bagoros’un yanı sıra Steel SilencerZ ve Throttlerz Takımı motosiklet üzerinde yaptıkları akrobasi hareketleriyle nefesleri kesti.. Dünya Trialbiking Şampiyonu Thomas Öhler ise bisiklet şovuyla Eurasia Moto Bike Expo’yu ziyaret edenleri adeta büyüledi.

Ziyaretçilere motosiklet ve bisiklet hediye

Motosiklet ve bisiklet sezonunun açılışını da müjdeleyen Eurasia Moto Bike Expo 2015 görsel şovlarının yanı sıra ziyaretçilerine vereceği birbirinden güzel hediyelerle de adından söz ettirdi. 2015 Eurasia Moto Bike Expo’nun girişinde verilen çekiliş kuponunu doldurarak, fuaye alanındaki çekiliş sandığına atan ziyaretçiler yapılacak olan çekilişle Triumph street triple KTM RC 200 marka motosikletin yanı sıra Bianchi, Carraro, Ghost ve Capierre marka bisikletin sahibi oldu.

Binlerce kişi fuara koştu

Motosiklet ve bisiklet dünyasının en büyük buluşması olarak kabul edilen Eurasia Moto Bike Expo’ya ilginin her geçen gün daha da arttığı belirten Dünya Fuar Yapım Genel Müdürü Murat Demirtaş, “Geçen yıl fuarı 104 bin kişi ziyaret etmişti. Bu yıl da fuara ziyaretçi akını bekliyoruz” dedi. Motosiklet ve bisiklet dünyasına dair tüm yeniliklerin ve sektörün önünü açan önemli kararların Eurasia Moto Bike Expo’da duyurulduğunu belirten Demirtaş, “Fuarın yenilikleriyle bu yıla da damgasını vuracağına inanıyoruz” diye konuştu.

Bu yıl Fuarı 120 bin kişi ziyaret etti


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.