NGK

Balkanların En Hızlı Motokrosçuları Gemlik’e Geliyor

Yarışlar (AA) - Anadolu Ajansı | 21.04.2015 - 14:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2639+ kez okundu.
 

Balkanların En Hızlı Motokrosçuları Gemlik’e Geliyor

Bursa’nın Gemlik ilçesi, bu yıl Türkiye'de yapılacak Doğu Avrupa Motokros Şampiyonası'na 24-26 Nisan tarihlerinde ilk kez ev sahipliği yapacak.

Motor sporlarının en gözde etkinliklerinden olan Doğu Avrupa ve Türkiye Motokros Şampiyonaları 24-26 Nisan tarihlerinde Bursa ilinin Gemlik ilçesinde düzenlenecek. Teknik, beceri, cesaret ve dengenin öne çıktığı yarışlar Şahin Tepe’deki Gemlik Belediyesi Motokros Parkuru’nda yapılacak. Bakan şampiyonasında Avrupa’nın ve Türkiye'nin en becerikli, en korkusuz pilotları start demirine sıralanacak.   Doğu Avrupa Motokros Şampiyonası’nın İkinci Ayak yarışı ile Türkiye Motokros Şampiyonası’nın 2. Ayak yarışında Gemlik Belediyesi Motokros Parkuru motor sesleriyle şenlenecek. Şampiyonaya Türkiye'nin tanınmış birçok motokrosçusunun yanı sıra yurt dışından iddialı motokrosçular katılacak. Bulgaristan, Romanya, Sırbistan, Makedonya, Moldova, Yunanistan, Arnavutluk ve Karadağ’dan gelecek sporcular yarış severlere unutulmaz bir hafta sonu yaşatacak.   Yarışlar, 24 Nisan Cuma günü yapılacak teknik kontrollerin ardından 25 Nisan Cumartesi günü antrenman ve sıralama turlarıyla devam edecek. 26 Nisan Pazar günü ise iki etap halinde yarışçılar, start demirine sıralanacak.
Bursa’nın Gemlik ilçesi, bu yıl Türkiye'de yapılacak Doğu Avrupa Motokros Şampiyonası'na 24-26 Nisan tarihlerinde ilk kez ev sahipliği yapacak.

Motor sporlarının en gözde etkinliklerinden olan Doğu Avrupa ve Türkiye Motokros Şampiyonaları 24-26 Nisan tarihlerinde Bursa ilinin Gemlik ilçesinde düzenlenecek. Teknik, beceri, cesaret ve dengenin öne çıktığı yarışlar Şahin Tepe’deki Gemlik Belediyesi Motokros Parkuru’nda yapılacak. Bakan şampiyonasında Avrupa’nın ve Türkiye'nin en becerikli, en korkusuz pilotları start demirine sıralanacak.

 

Doğu Avrupa Motokros Şampiyonası’nın İkinci Ayak yarışı ile Türkiye Motokros Şampiyonası’nın 2. Ayak yarışında Gemlik Belediyesi Motokros Parkuru motor sesleriyle şenlenecek. Şampiyonaya Türkiye'nin tanınmış birçok motokrosçusunun yanı sıra yurt dışından iddialı motokrosçular katılacak. Bulgaristan, Romanya, Sırbistan, Makedonya, Moldova, Yunanistan, Arnavutluk ve Karadağ’dan gelecek sporcular yarış severlere unutulmaz bir hafta sonu yaşatacak.

 

Yarışlar, 24 Nisan Cuma günü yapılacak teknik kontrollerin ardından 25 Nisan Cumartesi günü antrenman ve sıralama turlarıyla devam edecek. 26 Nisan Pazar günü ise iki etap halinde yarışçılar, start demirine sıralanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.