Rutec

Razgatlıoğlu 'Çizme'yi Rakiplerine Dar Etti

Yarışlar (AA) - Anadolu Ajansı | 14.05.2015 - 17:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2581+ kez okundu.
 

Razgatlıoğlu 'Çizme'yi Rakiplerine Dar Etti

İtalya'da yapılan FIM Avrupa Şampiyonası’nda Toprak Razgatlıoğlu unutulmaz bir birincilik aldı. İtalyan rakiplerine İmola pistini adeta dar eden genç sporcumuz, birinciliğini Hamza Sofuoğlu'na armağan etti.

FIM Avrupa Şampiyonası’nda genç sporcumuz Toprak Razgatlıoğlu tarih yazmayı sürdürüyor. Superstock 600’de farkını ortaya koyan Razgatlıoğlu, Imola Pisti’nde (Autodromo Internazionale Enzo e Dino Ferrari) şampiyonluğun düğümünü adeta çözdü. En yakın rakibine 55 puan fark atan genç sporcu genel klasmanda 100 puanla liderliğini sürdürdü.Kawasaki Pucetti Yarış takımının genç pilotu, Avrupa Şampiyonası tarihinde en iyi başlangıcı yapan sporcu olurken, İtalya yarışında bütün rakiplerine adeta ders verdi. En yakın rakipleri tek tek Razgatlıoğlu'nu yakalamak isterken düştü. Milli sporcumuz 1'53.699 ile en iyi tur zamanına da imza attı. Razgatlıoğlu'nun ardından İtalyan yarışçılar Roberto Mercandelli ikinci ve Andrea Tucci'de üçüncü oldu. Superstock600’de sezonun dördüncü yarışını TMF Başkanı Bekir Yunus Uçar, Pist Komisyon Başkanı Bahadır Batır, Mete Özkan, MHK Başkanı Şahin Azim'de takip etti.Bakan Çağatay Kılıç Milli Sporcu Toprak Razgatoğlu’nu Tebrik Etti. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İtalya'da yapılan FIM Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden ve üstün bir performans sergileyerek birincilik elde eden Toprak Razgatlıoğlu için tebrik mesajı yayınladı. Bakan Çağatay Kılıç’ın tebrik mesajı şöyle: "İtalya’da ülkemizi en güzel şekilde temsil eden genç kardeşimiz Toprak Razgatoğlu’nu tebrik ediyorum. Sporun her alanında alınan başarılar ülkemiz adına çok büyük önem arz etmektedir. Motor sporlarında alınan bu başarı da bizler için aynı öneme sahip. Toprak Razgatoğlu’nun aynı başarıyı katılacağı diğer turnuvalarda da göstermesini ümit ediyorum, gelecek yarışlarda başarılar 
İtalya'da yapılan FIM Avrupa Şampiyonası’nda Toprak Razgatlıoğlu unutulmaz bir birincilik aldı. İtalyan rakiplerine İmola pistini adeta dar eden genç sporcumuz, birinciliğini Hamza Sofuoğlu'na armağan etti.

FIM Avrupa Şampiyonası’nda genç sporcumuz Toprak Razgatlıoğlu tarih yazmayı sürdürüyor. Superstock 600’de farkını ortaya koyan Razgatlıoğlu, Imola Pisti’nde (Autodromo Internazionale Enzo e Dino Ferrari) şampiyonluğun düğümünü adeta çözdü. En yakın rakibine 55 puan fark atan genç sporcu genel klasmanda 100 puanla liderliğini sürdürdü.

Kawasaki Pucetti Yarış takımının genç pilotu, Avrupa Şampiyonası tarihinde en iyi başlangıcı yapan sporcu olurken, İtalya yarışında bütün rakiplerine adeta ders verdi. En yakın rakipleri tek tek Razgatlıoğlu'nu yakalamak isterken düştü. Milli sporcumuz 1'53.699 ile en iyi tur zamanına da imza attı. Razgatlıoğlu'nun ardından İtalyan yarışçılar Roberto Mercandelli ikinci ve Andrea Tucci'de üçüncü oldu. 

Superstock600’de sezonun dördüncü yarışını TMF Başkanı Bekir Yunus Uçar, Pist Komisyon Başkanı Bahadır Batır, Mete Özkan, MHK Başkanı Şahin Azim'de takip etti.

Bakan Çağatay Kılıç Milli Sporcu Toprak Razgatoğlu’nu Tebrik Etti. 
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İtalya'da yapılan FIM Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden ve üstün bir performans sergileyerek birincilik elde eden Toprak Razgatlıoğlu için tebrik mesajı yayınladı. Bakan Çağatay Kılıç’ın tebrik mesajı şöyle: 

"İtalya’da ülkemizi en güzel şekilde temsil eden genç kardeşimiz Toprak Razgatoğlu’nu tebrik ediyorum. Sporun her alanında alınan başarılar ülkemiz adına çok büyük önem arz etmektedir. Motor sporlarında alınan bu başarı da bizler için aynı öneme sahip. Toprak Razgatoğlu’nun aynı başarıyı katılacağı diğer turnuvalarda da göstermesini ümit ediyorum, gelecek yarışlarda başarılar 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.