NGK

İSTANBUL'DAKİ 8. HERO MAĞAZASI AÇILDI.

Moto-Haber (Web Sitesi) - Web Sitesi | 15.05.2015 - 12:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2823+ kez okundu.
 

İSTANBUL'DAKİ 8. HERO MAĞAZASI AÇILDI.

İSTANBUL'DAKİ 8. HERO MAĞAZASI AÇILDI.

Hero Motor Türkiye genelindeki 113. İstanbul ilindeki 8. şubesini Bağcılar Oto Center İstanbul'da açıldı. Açılışını Asya Hero Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Soysal'ın yaptığı mağaza Hero global konseptinde dekore edildi. Oto Center'in ilk motosiklet işletmesi olan mağazada Hero ürünlerle birlikte ATV, elektrikli araçlar, aksesuar,  güvenlik ekipmanları, yedek parça ve 2. El satışları da yapılacak.   KMV MOTORLU VASITALAR Tel: 0212 673 50 44 YÜZYIL MAHALLESİ VEYSEL KARANİ CADDESİ 14.YOL K BLOK No:48 OTO CENTER BAĞCILAR / İSTANBUL
İSTANBUL'DAKİ 8. HERO MAĞAZASI AÇILDI.

Hero Motor Türkiye genelindeki 113. İstanbul ilindeki 8. şubesini Bağcılar Oto Center İstanbul'da açıldı. Açılışını Asya Hero Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Soysal'ın yaptığı mağaza Hero global konseptinde dekore edildi. Oto Center'in ilk motosiklet işletmesi olan mağazada Hero ürünlerle birlikte ATV, elektrikli araçlar, aksesuar,  güvenlik ekipmanları, yedek parça ve 2. El satışları da yapılacak.

 

KMV MOTORLU VASITALAR

Tel: 0212 673 50 44

YÜZYIL MAHALLESİ VEYSEL KARANİ CADDESİ 14.YOL K BLOK No:48 OTO CENTER BAĞCILAR / İSTANBUL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.