NGK

Kymco, Fiyatları ile Serinletmeye Hazır!

Moto-Haber 26.05.2015 - 11:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2279+ kez okundu.
 

Kymco, Fiyatları ile Serinletmeye Hazır!

Kymco, yaz mevsiminin gelmesiyle iyice ısınan havalarda özel fiyat kampanyası yaparak motosiklet severleri şimdiden serinletmeye hazır!

Kymco, maxiscootersegmetinin liderlerinden Downtown 300i ve Xciting 250Ri modellerindeki fiyat indirimleri ile yaz mevsimine hızlı bir giriş yaptı.  Sınıfının en asil tasarımı olan  Downtown 300i, rahatlığı, lüksü ve üstün performansı ile kendine hayran bırakarak sizi yeni heyecanlara “Özel Fiyat İndirim Kampanyası” ile taşımaya çoktan hazır. Üstün tasarımıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Xciting250Ri, sade, şık ve uyumlu hatları ile aerodinamik yapısını “Özel Fiyat İndirim Kampanyası” ile birleştirerek, sizi hayal ettiğiniz konforu yaşatmayı hedefliyor. Kymco, anlaşmalı bankaların kredi kartlarına özel 9 taksit imkanı sunarak,  özgürlüğü ve güvenliği tavizsiz yaşatmak için sizi KYMCO bayilerine bekliyor. Ayrıntılı bilgi için: www.kymco.com.tr
Kymco, yaz mevsiminin gelmesiyle iyice ısınan havalarda özel fiyat kampanyası yaparak motosiklet severleri şimdiden serinletmeye hazır!

Kymco, maxiscootersegmetinin liderlerinden Downtown 300i ve Xciting 250Ri modellerindeki fiyat indirimleri ile yaz mevsimine hızlı bir giriş yaptı. 

Sınıfının en asil tasarımı olan  Downtown 300i, rahatlığı, lüksü ve üstün performansı ile kendine hayran bırakarak sizi yeni heyecanlara “Özel Fiyat İndirim Kampanyası” ile taşımaya çoktan hazır.

Üstün tasarımıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Xciting250Ri, sade, şık ve uyumlu hatları ile aerodinamik yapısını “Özel Fiyat İndirim Kampanyası” ile birleştirerek, sizi hayal ettiğiniz konforu yaşatmayı hedefliyor.

Kymco, anlaşmalı bankaların kredi kartlarına özel 9 taksit imkanı sunarak,  özgürlüğü ve güvenliği tavizsiz yaşatmak için sizi KYMCO bayilerine bekliyor.

Ayrıntılı bilgi için: www.kymco.com.tr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.