Rutec

Jetler Keban'da Görücüye Çıkacak

Yarışlar (AA) - Anadolu Ajansı | 26.05.2015 - 15:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3360+ kez okundu.
 

Jetler Keban'da Görücüye Çıkacak

Türkiye Su Jeti Şampiyonası 2. Ayak Yarışları, Elazığ Keban’da 30-31 Mayıs tarihlerinde yapılacak. Elazığ Su ve Motor Sporları Festivali adrenalin severleri bir araya getirecek.

Türkiye Sujeti Şampiyonası’nın ikinci ayağı 30-31 Mayıs tarihlerinde Elazığ ilinin Keban ilçesinde düzenlenecek. Elazığ Valiliği, Elazığ Belediyesi, Keban Kaymakamlığı ve Keban Belediyesi’nin desteğiyle Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun ev sahipliğinde düzenlenecek yarışlar ilk kez Keban Baraj Gölü’nde gerçekleştirilecek. Yarışlar, Elazığ Su ve Motor Sporları Festivali kapsamında yapılacak ve adrenalin severleri bir araya getirecek. Festival kapsamında vatandaşlara sujeti eğitimleri verilecek. Tırmanma duvarı, canlı langırt ve sumo güreşi festivale ayrı bir heyecan katarken, kamp alanı ve etkinlikler vatandaşlara ücretsiz sağlanacak. Keban’da yapılacak yarışlar, Standart1 sınıfı (0-110 bg), Standart2 sınıfı (111-179 bg), Standart3 sınıfı (180 bg ve üstü), Pro Açık (Modifiyeli), Bayanlar Kupası, Flyboard, Free Style ve TMF Kupası'nda yapılacak. 
Türkiye Su Jeti Şampiyonası 2. Ayak Yarışları, Elazığ Keban’da 30-31 Mayıs tarihlerinde yapılacak. Elazığ Su ve Motor Sporları Festivali adrenalin severleri bir araya getirecek.

Türkiye Sujeti Şampiyonası’nın ikinci ayağı 30-31 Mayıs tarihlerinde Elazığ ilinin Keban ilçesinde düzenlenecek. Elazığ Valiliği, Elazığ Belediyesi, Keban Kaymakamlığı ve Keban Belediyesi’nin desteğiyle Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun ev sahipliğinde düzenlenecek yarışlar ilk kez Keban Baraj Gölü’nde gerçekleştirilecek. Yarışlar, Elazığ Su ve Motor Sporları Festivali kapsamında yapılacak ve adrenalin severleri bir araya getirecek. Festival kapsamında vatandaşlara sujeti eğitimleri verilecek. Tırmanma duvarı, canlı langırt ve sumo güreşi festivale ayrı bir heyecan katarken, kamp alanı ve etkinlikler vatandaşlara ücretsiz sağlanacak. 

Keban’da yapılacak yarışlar, Standart1 sınıfı (0-110 bg), Standart2 sınıfı (111-179 bg), Standart3 sınıfı (180 bg ve üstü), Pro Açık (Modifiyeli), Bayanlar Kupası, Flyboard, Free Style ve TMF Kupası'nda yapılacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.