NGK

Türkiye Sujeti Şampiyonası Abana’da Yapılacak

Yarışlar (AA) - Anadolu Ajansı | 31.07.2015 - 09:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2745+ kez okundu.
 

Türkiye Sujeti Şampiyonası Abana’da Yapılacak

Bodrum ve Elazığ’da yapılan Türkiye Su Jeti Şampiyonası’nın 3. Ayak Yarışları, Kastamo’nun Abana ilçesinde ilk kez düzenlenecek. 31. Abana Kültür, Sanat ve Deniz Şenlikleri Festivali kapsamında yapılacak yarışlar adrenalin severleri bir araya getirecek.

Türkiye Sujeti Şampiyonası’nın üçüncü ayağı 1-2 Ağustos tarihlerinde Kastamonu ilinin Abana ilçesinde düzenlenecek. Kastamou Valiliği ve Abana Belediyesi’nin desteğiyle Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun ev sahipliğinde düzenlecek yarışlar ilk kez Abana sahilinde gerçekleştirilecek. Yarışlar, 31. Abana Kültür, Sanat ve Deniz Şenlikleri Festivali kapsamında yapılacak ve adrenalin severleri bir araya getirecek. Festivale katılan vatandaşlar sporcuların sujeti ve flyboard ile şovlarına tanıklık edecek. On ilden yaklaşık 40 sporcu Abana sahillerinde dereceye girebilmek için büyük bir performans sergileyecek.   Karadeniz’e kıyısı bulunan Abana’da yapılacak yarışlar, Standart1 sınıfı (0-110 bg), Standart2 sınıfı (111-179 bg), Standart3 sınıfı (180 bg ve üstü), Pro Açık (Modifiyeli), Bayanlar Kupası, Flyboard, Free Style ve TMF Kupası'nda (Herkese Açık) yapılacak.   Abana Belediye Başkanı Rıdvan Oyar, ilçelerinde su sporlarının başlangıcı niteliğinde olan şampiyonaya ilk kez ev sahipliği yapmaktan dolayı memnuniyet duyduklarını belirtti. Şampiyona ve festival için hazırlıkların devam ettiğini söyleyen başkan Oyar, spor ve macera tutkunlarını Abana’ya davet ettiklerini de kaydetti.
Bodrum ve Elazığ’da yapılan Türkiye Su Jeti Şampiyonası’nın 3. Ayak Yarışları, Kastamo’nun Abana ilçesinde ilk kez düzenlenecek. 31. Abana Kültür, Sanat ve Deniz Şenlikleri Festivali kapsamında yapılacak yarışlar adrenalin severleri bir araya getirecek.

Türkiye Sujeti Şampiyonası’nın üçüncü ayağı 1-2 Ağustos tarihlerinde Kastamonu ilinin Abana ilçesinde düzenlenecek. Kastamou Valiliği ve Abana Belediyesi’nin desteğiyle Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun ev sahipliğinde düzenlecek yarışlar ilk kez Abana sahilinde gerçekleştirilecek. Yarışlar, 31. Abana Kültür, Sanat ve Deniz Şenlikleri Festivali kapsamında yapılacak ve adrenalin severleri bir araya getirecek. Festivale katılan vatandaşlar sporcuların sujeti ve flyboard ile şovlarına tanıklık edecek. On ilden yaklaşık 40 sporcu Abana sahillerinde dereceye girebilmek için büyük bir performans sergileyecek.

 

Karadeniz’e kıyısı bulunan Abana’da yapılacak yarışlar, Standart1 sınıfı (0-110 bg), Standart2 sınıfı (111-179 bg), Standart3 sınıfı (180 bg ve üstü), Pro Açık (Modifiyeli), Bayanlar Kupası, Flyboard, Free Style ve TMF Kupası'nda (Herkese Açık) yapılacak.

 

Abana Belediye Başkanı Rıdvan Oyar, ilçelerinde su sporlarının başlangıcı niteliğinde olan şampiyonaya ilk kez ev sahipliği yapmaktan dolayı memnuniyet duyduklarını belirtti. Şampiyona ve festival için hazırlıkların devam ettiğini söyleyen başkan Oyar, spor ve macera tutkunlarını Abana’ya davet ettiklerini de kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.