NGK

Jetler 'Karadeniz'i Coşturdu

Yarışlar (AA) - Anadolu Ajansı | 03.08.2015 - 10:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2760+ kez okundu.
 

Jetler 'Karadeniz'i Coşturdu

Türkiye Sujeti Şampiyonası 3. Ayak yarışı Kastamonu’nun Abana ilçesinde yapıldı.

Kastamonu Valiliği ve Abana Belediyesi’nin desteğiyle yapılan 3. Ayak yarışı vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Şampiyonaya Antalya, Bodrum, İstanbul , İzmir ve Samsun başta olmak üzere 10 ilden 5'i kadın 32 sporcu katıldı. Beşevler mevkiindeki sahil şeridinde oluşturulan parkurda sporcular, Standart 1 (0-110 bg), Standart 2 (111-179 bg), Standart 3 (180 bg ve üstü), Pro Açık (Modifiyeli), Kadınlar Kupası, Flyboard, Free Style ve TMF Kupası kategorilerinde dereceye girebilmek için mücadele etti.  GÖSTERİLER NEFESLERİ KESTİ Abana meydanında yapılan kupa törenine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. İki gün Karadeniz’in dalgalarıyla mücadele eden sporcular kupalarına kavuştu. Sporcular kupalarını Abana Kaymakam Vekili Recep Koşal, Belediye Başkanı Rıdvan Oyar, Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Akçınar, TMF Asbaşkanı Hamit Dizman, Yönetim Kurulu üyeleri Mahmut Nedim Akülke, Okan Alp’ten aldı. Etkinlik kapsamında gerçekleştirilen motosiklet gösterileri izleyenlerin beğenisini topladı. Motosiklet şovmeni Birkan Polat yaptığı birbirinden güzel hareketlerle izleyenlerden büyük alkış aldı. Flayboard gösterisinde sporculardan Veli Özkan Piro, “Şehitlerimizi Saygıyla Anıyoruz” pankartı açıp, denizden Türk bayrağıyla çıktı.  Sınıflarında dereceye giren isimler şöyle; Standart1 sınıfında Sertaç Şahan Şefkatlioğlu, Emin Durmaz, Mehmet Barut Standart2 sınıfında Kaan Şanver, Galip Bebek, Kahraman Aktaş Standart3 sınıfında Özkan Piro, Kaan Şanver, Kahraman Aktaş Pro Open sınıfında Kaan Şanver, Cesim Serkan Kokol, Özkan Piro TMF Kupası’nda Kaan Şanver, Cesim Serkan Kokol, Melih Şalpat Bayanlar sınıfında Ahu Atmaca, Nilgün Bayırlı, Kübra Küçük Flyboard sınıfında Kahraman Aktaş, Özkan Piro, Nilgün Bayırlı Drag sınıfında Kemal Piro, Cesim Serkan Kokol, Kaan Şanver Abanalı gençlerin katıldığı Abana Kupası’nı Evren Ramazan Sıvar kazanırken, Erdem Köse ikinci ve Ömer Şenel’de üçüncü oldu. TMF İdari Asbaşkanı Hamit Dizman, Abana’dan memnun olduklarını belirterek, "Güzel bir parkur ve yapısı itibarıyla şirin bir ilçedeyiz. Oluşturulan parkur hem sporcuları hem de TMF teknik ekibi olarak bizleri oldukça memnun etti'' diye konuştu.  Abana Belediye Başkanı Rıdvan Oyar ilçede böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan dolayı memnuniyet duyduklarını dile getirerek, su sporlarının gelişmesi için Abana Su Sporları Merkezi Projesi'ni hayata geçirmek istediklerini kaydetti. Başkan Oyar yarışlara katılan sporculara teşekkür ederek, “Yarışlarda heyecan hiç dinmedi. İlk kez Abana’da yapılan yarışlara vatandaşlarımız büyük ilgi gösterdi. Önümüzdeki yıl çok daha güzel ve büyük organizasyonlara ev sahipliği yapacağız” dedi.
Türkiye Sujeti Şampiyonası 3. Ayak yarışı Kastamonu’nun Abana ilçesinde yapıldı.

Kastamonu Valiliği ve Abana Belediyesi’nin desteğiyle yapılan 3. Ayak yarışı vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Şampiyonaya Antalya, Bodrum, İstanbul , İzmir ve Samsun başta olmak üzere 10 ilden 5'i kadın 32 sporcu katıldı. Beşevler mevkiindeki sahil şeridinde oluşturulan parkurda sporcular, Standart 1 (0-110 bg), Standart 2 (111-179 bg), Standart 3 (180 bg ve üstü), Pro Açık (Modifiyeli), Kadınlar Kupası, Flyboard, Free Style ve TMF Kupası kategorilerinde dereceye girebilmek için mücadele etti. 

GÖSTERİLER NEFESLERİ KESTİ Abana meydanında yapılan kupa törenine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. İki gün Karadeniz’in dalgalarıyla mücadele eden sporcular kupalarına kavuştu. Sporcular kupalarını Abana Kaymakam Vekili Recep Koşal, Belediye Başkanı Rıdvan Oyar, Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Akçınar, TMF Asbaşkanı Hamit Dizman, Yönetim Kurulu üyeleri Mahmut Nedim Akülke, Okan Alp’ten aldı. Etkinlik kapsamında gerçekleştirilen motosiklet gösterileri izleyenlerin beğenisini topladı. Motosiklet şovmeni Birkan Polat yaptığı birbirinden güzel hareketlerle izleyenlerden büyük alkış aldı. Flayboard gösterisinde sporculardan Veli Özkan Piro, “Şehitlerimizi Saygıyla Anıyoruz” pankartı açıp, denizden Türk bayrağıyla çıktı. 

Sınıflarında dereceye giren isimler şöyle; 
Standart1 sınıfında Sertaç Şahan Şefkatlioğlu, Emin Durmaz, Mehmet Barut 
Standart2 sınıfında Kaan Şanver, Galip Bebek, Kahraman Aktaş 
Standart3 sınıfında Özkan Piro, Kaan Şanver, Kahraman Aktaş 
Pro Open sınıfında Kaan Şanver, Cesim Serkan Kokol, Özkan Piro 
TMF Kupası’nda Kaan Şanver, Cesim Serkan Kokol, Melih Şalpat 
Bayanlar sınıfında Ahu Atmaca, Nilgün Bayırlı, Kübra Küçük 
Flyboard sınıfında Kahraman Aktaş, Özkan Piro, Nilgün Bayırlı 
Drag sınıfında Kemal Piro, Cesim Serkan Kokol, Kaan Şanver 
Abanalı gençlerin katıldığı Abana Kupası’nı Evren Ramazan Sıvar kazanırken, Erdem Köse ikinci ve Ömer Şenel’de üçüncü oldu. 

TMF İdari Asbaşkanı Hamit Dizman, Abana’dan memnun olduklarını belirterek, "Güzel bir parkur ve yapısı itibarıyla şirin bir ilçedeyiz. Oluşturulan parkur hem sporcuları hem de TMF teknik ekibi olarak bizleri oldukça memnun etti'' diye konuştu. 

Abana Belediye Başkanı Rıdvan Oyar ilçede böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan dolayı memnuniyet duyduklarını dile getirerek, su sporlarının gelişmesi için Abana Su Sporları Merkezi Projesi'ni hayata geçirmek istediklerini kaydetti. Başkan Oyar yarışlara katılan sporculara teşekkür ederek, “Yarışlarda heyecan hiç dinmedi. İlk kez Abana’da yapılan yarışlara vatandaşlarımız büyük ilgi gösterdi. Önümüzdeki yıl çok daha güzel ve büyük organizasyonlara ev sahipliği yapacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.