Rutec

Süpermoto Heyecanı Uşak’ı Sardı

Yarışlar (AA) - Anadolu Ajansı | 24.08.2015 - 13:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3160+ kez okundu.
 

Süpermoto Heyecanı Uşak’ı Sardı

Türkiye Süpermoto Şampiyonası'nın 4. Ayak yarışı Uşak'ta yapıldı. Yarış severler tribünleri doldururken, sporcuların mücadeleleri büyük alkış aldı

İlk üç ayağı Sakarya’da düzenlenen Türkiye Süpermoto Şampiyonası’nda heyecan Uşak’ta yaşandı. Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) yarış takviminde yer alan Süpermoto Şampiyonası’nın 4. Ayak yarışı, Uşak’ta 33 sporcunun katılımıyla yapıldı. Ankara Enduro Motor Sporları Kulübü (EMC06) tarafından organize edilen yarışın startı, şehitlerimiz için saygı duruşu ve istiklal Marşı'nın okunmasının ardından Uşak Belediye Pisti’nde verildi.   İzmir yolu üzerinde bulunan modern tribünlere sahip pistteki mücadeleleri seyirciler ilgiyle takip etti. Tribünleri dolduran yarış severler sporcuları alkışlarıyla motive etti.   En hızlı yarışçıların mücadele ettiği Süpermoto A sınıfında Harun Çabuk-KNN54 (Kawasaki) birinci olurken, Çabuk’u Batuhan Demiryol-SMSK (KTM) ve Mücahit Talha Zengin-SMSK (TM) takip etti.   18 tur üzerinden yapılan Süpermoto B sınıfı yarışında Muhammed Hamza Zengin-SMSK (TM) birinci, Fatih Veysel Yılmaz-EMSK (KTM) ikinci ve İsmail Polat’ta-AKUT (Suzuki) üçüncü oldu.   Süpermoto S3 sınıfında Yusuf Işık-KNN54 (Kawasaki) damalı bayrağı ilk sırada gördü. Işık’ın ardından Mehmet Sabri Yılmaz-EMSK (TM) ikinci ve Taha Keklik’te-A2 (Kawasaki) üçüncü sıranın sahibi oldu.   Heyecanlı geçen Süpermoto Gençler (85 cc) sınıfında Deniz ve Can Öncü kardeşler, Bahattin Sofuoğlu ile birlikte büyük bir çekişme yaşadı. Bu sınıfta Deniz Öncü-AKUT (KTM) 12 tur sonunda birinci, Can Öncü-AKUT (KTM) ikinci ve Bahattin Sofuoğlu’da KNN54 (KTM) 4. Ayak yarışını üçüncü sırada tamamladı.   Ödül kürsüsünün ilk basamağına Ares Bengiç’in-SMYRNA (KTM) çıktığı Süpermoto Minikler (65 cc) sınıfında Taha Işık-KNN54 (KTM) ikinci ve Taha Cambazoğlu’da-GDMSK (KTM) üçüncülüğü elde etti.   Minik sporcuların yarıştığı 50 cc sınıfında Onur Işık-KNN54 (KTM) 4. Ayak yarışını birinci olarak tamamladı. Işık’ı Kadir Erbay-KMSK (Honda) ve Adem Işık-KNN54(KTM) takip etti.
Türkiye Süpermoto Şampiyonası'nın 4. Ayak yarışı Uşak'ta yapıldı. Yarış severler tribünleri doldururken, sporcuların mücadeleleri büyük alkış aldı

İlk üç ayağı Sakarya’da düzenlenen Türkiye Süpermoto Şampiyonası’nda heyecan Uşak’ta yaşandı. Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) yarış takviminde yer alan Süpermoto Şampiyonası’nın 4. Ayak yarışı, Uşak’ta 33 sporcunun katılımıyla yapıldı. Ankara Enduro Motor Sporları Kulübü (EMC06) tarafından organize edilen yarışın startı, şehitlerimiz için saygı duruşu ve istiklal Marşı'nın okunmasının ardından Uşak Belediye Pisti’nde verildi.

 

İzmir yolu üzerinde bulunan modern tribünlere sahip pistteki mücadeleleri seyirciler ilgiyle takip etti. Tribünleri dolduran yarış severler sporcuları alkışlarıyla motive etti.

 

En hızlı yarışçıların mücadele ettiği Süpermoto A sınıfında Harun Çabuk-KNN54 (Kawasaki) birinci olurken, Çabuk’u Batuhan Demiryol-SMSK (KTM) ve Mücahit Talha Zengin-SMSK (TM) takip etti.

 

18 tur üzerinden yapılan Süpermoto B sınıfı yarışında Muhammed Hamza Zengin-SMSK (TM) birinci, Fatih Veysel Yılmaz-EMSK (KTM) ikinci ve İsmail Polat’ta-AKUT (Suzuki) üçüncü oldu.

 

Süpermoto S3 sınıfında Yusuf Işık-KNN54 (Kawasaki) damalı bayrağı ilk sırada gördü. Işık’ın ardından Mehmet Sabri Yılmaz-EMSK (TM) ikinci ve Taha Keklik’te-A2 (Kawasaki) üçüncü sıranın sahibi oldu.

 

Heyecanlı geçen Süpermoto Gençler (85 cc) sınıfında Deniz ve Can Öncü kardeşler, Bahattin Sofuoğlu ile birlikte büyük bir çekişme yaşadı. Bu sınıfta Deniz Öncü-AKUT (KTM) 12 tur sonunda birinci, Can Öncü-AKUT (KTM) ikinci ve Bahattin Sofuoğlu’da KNN54 (KTM) 4. Ayak yarışını üçüncü sırada tamamladı.

 

Ödül kürsüsünün ilk basamağına Ares Bengiç’in-SMYRNA (KTM) çıktığı Süpermoto Minikler (65 cc) sınıfında Taha Işık-KNN54 (KTM) ikinci ve Taha Cambazoğlu’da-GDMSK (KTM) üçüncülüğü elde etti.

 

Minik sporcuların yarıştığı 50 cc sınıfında Onur Işık-KNN54 (KTM) 4. Ayak yarışını birinci olarak tamamladı. Işık’ı Kadir Erbay-KMSK (Honda) ve Adem Işık-KNN54(KTM) takip etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.