Rutec

Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak

Yerel Haberler 16.09.2015 - 18:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2603+ kez okundu.
 

Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak

Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak

Vatandaşların günlerdir merak ettiği Kurban Bayramı tatili süresi belli oldu. Kamu Kurum ve Kuruluşlarında çalışanlar Kurban Bayramı tatilini 9 gün yapacak. Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kamu Kurum ve Kuruluşlarında çalışanların 21 Eylül'den itibaren iki buçuk gün izinli sayılmasına ilişkin yazıyı imzaladı Başbakan Ahmet Davutoğlu, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanların 21 Eylül'den itibaren iki buçuk gün izinli sayılmasına ilişkin yazıyı imzaladı.   Başbakanlık Basın Merkezinin internet sitesinden yapılan duyuruda, Davutoğlu'nun kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanların 21 Eylül'den itibaren iki buçuk gün izinli sayılmasına ilişkin yazıyı imzaladığı bildirildi. Yazının ilgili kurumlara gönderildiği belirtilen duyuruda, "Kurum yöneticilerince, gerekli tedbirlerin alınarak hizmetlerin aksatılmaması, zorunlu hizmetlerin yürütülmesi için asgari seviyede eleman bulundurulması kaydıyla; kamu kurum ve kuruluşlarındaki tüm çalışanlar, 21 Eylül Pazartesi gününden itibaren iki buçuk gün idari izinli sayılacaklardır" ifadelerine yer verildi.
Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak

Vatandaşların günlerdir merak ettiği Kurban Bayramı tatili süresi belli oldu. Kamu Kurum ve Kuruluşlarında çalışanlar Kurban Bayramı tatilini 9 gün yapacak. Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kamu Kurum ve Kuruluşlarında çalışanların 21 Eylül'den itibaren iki buçuk gün izinli sayılmasına ilişkin yazıyı imzaladı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanların 21 Eylül'den itibaren iki buçuk gün izinli sayılmasına ilişkin yazıyı imzaladı.

 

Başbakanlık Basın Merkezinin internet sitesinden yapılan duyuruda, Davutoğlu'nun kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanların 21 Eylül'den itibaren iki buçuk gün izinli sayılmasına ilişkin yazıyı imzaladığı bildirildi.

Yazının ilgili kurumlara gönderildiği belirtilen duyuruda, "Kurum yöneticilerince, gerekli tedbirlerin alınarak hizmetlerin aksatılmaması, zorunlu hizmetlerin yürütülmesi için asgari seviyede eleman bulundurulması kaydıyla; kamu kurum ve kuruluşlarındaki tüm çalışanlar, 21 Eylül Pazartesi gününden itibaren iki buçuk gün idari izinli sayılacaklardır" ifadelerine yer verildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.