NGK

ATV Heyecanı Orhangazi'de Devam Edecek

Yarışlar (AA) - Anadolu Ajansı | 17.09.2015 - 08:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2646+ kez okundu.
 

ATV Heyecanı Orhangazi'de Devam Edecek

Türkiye ATV Şampiyonası’nın üçüncü ayak yarışı 19-20 Eylül tarihlerinde Bursa Orhangazi’de yapılacak.

  İlk iki ayağı İzmir ve İstanbul’da düzenlenen Türkiye ATV Şampiyonası'nın üçüncü ayağı 19-20 Eylül tarihlerinde Bursa ilinin Orhangazi ilçesinde yapılacak. Bu sene Türkiye Şampiyonası formatında koşulan ATV sınıfında sezonun üçüncü ayağı Orhangazi Belediyesi’nin İznik Gölü Sosyal Tesislerinde organize edilecek. Başkent Motosiklet Sporları Kulübü tarafından düzenlenen ve Orhangazi Belediyesi, Can-am, Depar Motor’un destek verdiği üçüncü ayak yarışı atv severleri Orhangazi’de bir araya getirecek.   Üçüncü ayak yarışı S1 (649 cc), S2 (650cc üstü), S4 (UTV) kategorilerinde yapılacak. Şampiyona 19 Eylül Cumartesi ekstrem testte sıralama antrenmanları ile başlayacak. 20 Eylül Pazar günü ise katılımcılar üç farklı sınıfta ekstrem, su ve çamur etaplarında büyük efor harcayacak.   Öte yandan Türkiye ATV Şampiyonası’nın 4. Ayak Yarışı’da 14-15 Kasım 2015 tarihlerinde Bodrum’da düzenlenecek.
Türkiye ATV Şampiyonası’nın üçüncü ayak yarışı 19-20 Eylül tarihlerinde Bursa Orhangazi’de yapılacak.

 

İlk iki ayağı İzmir ve İstanbul’da düzenlenen Türkiye ATV Şampiyonası'nın üçüncü ayağı 19-20 Eylül tarihlerinde Bursa ilinin Orhangazi ilçesinde yapılacak. Bu sene Türkiye Şampiyonası formatında koşulan ATV sınıfında sezonun üçüncü ayağı Orhangazi Belediyesi’nin İznik Gölü Sosyal Tesislerinde organize edilecek. Başkent Motosiklet Sporları Kulübü tarafından düzenlenen ve Orhangazi Belediyesi, Can-am, Depar Motor’un destek verdiği üçüncü ayak yarışı atv severleri Orhangazi’de bir araya getirecek.

 

Üçüncü ayak yarışı S1 (649 cc), S2 (650cc üstü), S4 (UTV) kategorilerinde yapılacak. Şampiyona 19 Eylül Cumartesi ekstrem testte sıralama antrenmanları ile başlayacak. 20 Eylül Pazar günü ise katılımcılar üç farklı sınıfta ekstrem, su ve çamur etaplarında büyük efor harcayacak.

 

Öte yandan Türkiye ATV Şampiyonası’nın 4. Ayak Yarışı’da 14-15 Kasım 2015 tarihlerinde Bodrum’da düzenlenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.