Rutec

2016 Moto Bike Expo Tarihleri Belli Oldu

Moto-Haber 05.11.2015 - 14:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2480+ kez okundu.
 

2016 Moto Bike Expo Tarihleri Belli Oldu

Motosiklet, bisiklet kulüplerinin ve derneklerinin de katkıda bulunduğu fuar, 25-28 Şubat 2016 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde ziyaretçilerine kapılarını açacak.

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde Dünya'nın lider fuar organiztör şirkeri Messe Frankfurt, Eurasia Moto Bike Expo fuarını satın aldığını bildirmişti. Şirketin tecrübesi nedeni ile bu yıl fuardan beklentilerde yüksek. Messe Frankfurt İstanbul Genel Müdürü Tayfun Yardım yaptığı açıklamada “Eurasia Moto Bike Expo fuarıkendi sektöründe halihazırda çok iyi bir noktada olsa da, biz fuarın uluslararası arenada çok daha fazla büyüme potansiyeline sahip olduğunu ön görüyoruz. Türk firmalarına dünya çapındaki altyapımızdan faydalanmaları ve uluslararası iş ortaklarımıza Türkiye ve çevre bölgelerle iş ilişkilerini geliştirmeleri için olanak sağlamak istiyoruz” şeklinde ifade etti.
Motosiklet, bisiklet kulüplerinin ve derneklerinin de katkıda bulunduğu fuar, 25-28 Şubat 2016 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde ziyaretçilerine kapılarını açacak.

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde Dünya'nın lider fuar organiztör şirkeri Messe Frankfurt, Eurasia Moto Bike Expo fuarını satın aldığını bildirmişti. Şirketin tecrübesi nedeni ile bu yıl fuardan beklentilerde yüksek.

Messe Frankfurt İstanbul Genel Müdürü Tayfun Yardım yaptığı açıklamada “Eurasia Moto Bike Expo fuarıkendi sektöründe halihazırda çok iyi bir noktada olsa da, biz fuarın uluslararası arenada çok daha fazla büyüme potansiyeline sahip olduğunu ön görüyoruz. Türk firmalarına dünya çapındaki altyapımızdan faydalanmaları ve uluslararası iş ortaklarımıza Türkiye ve çevre bölgelerle iş ilişkilerini geliştirmeleri için olanak sağlamak istiyoruz”
şeklinde ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.