NGK

Süpermoto Sezonuna Muhteşem Final

Yarışlar (AA) - Anadolu Ajansı | 11.11.2015 - 07:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2299+ kez okundu.
 

Süpermoto Sezonuna Muhteşem Final

Türkiye Süpermoto Şampiyonası’nın 6. Ayak yarışı Akyazı’da yapıldı. Sezonun son yarışında Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu ile Avrupa Şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu sporcuları yalnız bırakmadı.

Türkiye Süpermoto Şampiyonası’nın son ayak yarışı Sakarya Akyazı'daki Kenan Sofuoğlu Pisti'nde düzenlendi. KNN54 Motor Sporları Kulübü’nün düzenlediği yarışlara motosiklet severler büyük ilgi gösterirken, Dünya şampiyonu Kenan Sofuoğlu ve Avrupa şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu’da sporculara destek verdi. Genç yarışçılarla piste çıkan şampiyonlarımız, dereceye giren sporculara kupalarını da verdi. Yarışları TMF Başkanı Bekir Yunus Uçar ile Asbaşkan Ogün Baysan ve Mahmut Nedim Akülke’de takip etti.   İki etap halinde yapılan yarışların SMA sınıfında Asrın Rodi Pak (UBSK-KTM) birinci, Batuhan Demiryol (SMSK-KTM) ikinci ve Harun Çabuk’ta (KNN54-Kawasaki) üçüncü oldu. Muhammed Hamza Zengin’in (SMSK-TM) birinci olduğu SMB sınıfında Servet Dursun (SMSK-Honda) ikinci ve İsmail Polat’ta (AKUT-Suzuki) üçüncü sırada yer aldı. Genç sporcuların yarıştığı S3 sınıfında Mehmet Sabri Yılmaz (EMSK-TM) damalı bayrağı ilk sırada gördü. Bu sınıfta Keklik kardeşlerden Taha Keklik (A2-Kawasaki)ödül kürsüsünün ikinci, kardeşi Yasin Keklik’te (A2-Honda) üçüncü basamağına çıktı.   13 yaşında sporcuların mücadele ettiği 85 cc’de ikizlerden Deniz Öncü (AKUT-KTM) ilk sırada yer alırken, Can Öncü (AKUT-KTM) ve Bahattin Sofuoğlu (KNN54-KTM) bu sporcuyu takip etti. 65 cc sınıfındaki çekişmeden Ares Bengiç (SMYRNA-KTM) birincilikle çıkarken, Ömer Utku Karpuz (AKUT-KTM) ve Murathan Çetin (GDSMK-KTM) diğer kupaları paylaştı. Üç sporcunun yarıştığı 50 cc’de kürsüyü Kadir Erbay (KMSK), Onur Işık (KNN54) ve Adem Işık (KNN54) paylaştı.
Türkiye Süpermoto Şampiyonası’nın 6. Ayak yarışı Akyazı’da yapıldı. Sezonun son yarışında Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu ile Avrupa Şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu sporcuları yalnız bırakmadı.

Türkiye Süpermoto Şampiyonası’nın son ayak yarışı Sakarya Akyazı'daki Kenan Sofuoğlu Pisti'nde düzenlendi. KNN54 Motor Sporları Kulübü’nün düzenlediği yarışlara motosiklet severler büyük ilgi gösterirken, Dünya şampiyonu Kenan Sofuoğlu ve Avrupa şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu’da sporculara destek verdi. Genç yarışçılarla piste çıkan şampiyonlarımız, dereceye giren sporculara kupalarını da verdi. Yarışları TMF Başkanı Bekir Yunus Uçar ile Asbaşkan Ogün Baysan ve Mahmut Nedim Akülke’de takip etti.

 

İki etap halinde yapılan yarışların SMA sınıfında Asrın Rodi Pak (UBSK-KTM) birinci, Batuhan Demiryol (SMSK-KTM) ikinci ve Harun Çabuk’ta (KNN54-Kawasaki) üçüncü oldu. Muhammed Hamza Zengin’in (SMSK-TM) birinci olduğu SMB sınıfında Servet Dursun (SMSK-Honda) ikinci ve İsmail Polat’ta (AKUT-Suzuki) üçüncü sırada yer aldı. Genç sporcuların yarıştığı S3 sınıfında Mehmet Sabri Yılmaz (EMSK-TM) damalı bayrağı ilk sırada gördü. Bu sınıfta Keklik kardeşlerden Taha Keklik (A2-Kawasaki)ödül kürsüsünün ikinci, kardeşi Yasin Keklik’te (A2-Honda) üçüncü basamağına çıktı.

 

13 yaşında sporcuların mücadele ettiği 85 cc’de ikizlerden Deniz Öncü (AKUT-KTM) ilk sırada yer alırken, Can Öncü (AKUT-KTM) ve Bahattin Sofuoğlu (KNN54-KTM) bu sporcuyu takip etti. 65 cc sınıfındaki çekişmeden Ares Bengiç (SMYRNA-KTM) birincilikle çıkarken, Ömer Utku Karpuz (AKUT-KTM) ve Murathan Çetin (GDSMK-KTM) diğer kupaları paylaştı. Üç sporcunun yarıştığı 50 cc’de kürsüyü Kadir Erbay (KMSK), Onur Işık (KNN54) ve Adem Işık (KNN54) paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.