NGK

Şampiyonlar Alanya'da Buluşacak

Moto-Haber (AA) - Anadolu Ajansı | 12.01.2016 - 15:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3291+ kez okundu.
 

Şampiyonlar Alanya'da Buluşacak

Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından 2015 yılında kategorilerinin en iyilerine kupaların verileceği “Şampiyonlar Gecesi” Alanya Goldcity Hotel’de düzenlenecek.

Türkiye Motosiklet Federasyonu "2015 Şampiyonlar Gecesi" Antalya ilinin Alanya ilçesinde 16 Ocak Cumartesi günü yapılacak. Motosiklet sporunda 2015 yılının en iyilerine kupalarının verileceği organizasyon Alanya Goldcity Hotel’in balo salonunda yapılacak. Törene, Dünya Şampiyonu sporcumuz Kenan Sofuoğlu ile Avrupa Şampiyonu sporcumuz Toprak Razgatlıoğlu'nun yanı sıra motosiklet sporuna destek veren Valiler, Kaymakamlar, Belediye Başkanları ve TMF Başkanı Bekir Yunus Uçar ile çok sayıda davetli katılacak.   Pist, Süpermoto, Motokros, Drag, Enduro ve Sujeti kategorilerinde kupaların dağıtılacağı gecede motosiklet camiası bir araya gelecek. Motosiklet spor kulüplerinin yöneticileri ile bu spora gönül veren yarışçıların, hakemlerin, medyanın, özel konukların ve motosikletseverlerin katılacağı gecede sezon içinde yarış tulumuyla görmeye alışık olduğumuz sporcular, sahneye takım elbiseleriyle gelerek ödüllerini alacaklar.
Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından 2015 yılında kategorilerinin en iyilerine kupaların verileceği “Şampiyonlar Gecesi” Alanya Goldcity Hotel’de düzenlenecek.

Türkiye Motosiklet Federasyonu "2015 Şampiyonlar Gecesi" Antalya ilinin Alanya ilçesinde 16 Ocak Cumartesi günü yapılacak. Motosiklet sporunda 2015 yılının en iyilerine kupalarının verileceği organizasyon Alanya Goldcity Hotel’in balo salonunda yapılacak. Törene, Dünya Şampiyonu sporcumuz Kenan Sofuoğlu ile Avrupa Şampiyonu sporcumuz Toprak Razgatlıoğlu'nun yanı sıra motosiklet sporuna destek veren Valiler, Kaymakamlar, Belediye Başkanları ve TMF Başkanı Bekir Yunus Uçar ile çok sayıda davetli katılacak.

 

Pist, Süpermoto, Motokros, Drag, Enduro ve Sujeti kategorilerinde kupaların dağıtılacağı gecede motosiklet camiası bir araya gelecek. Motosiklet spor kulüplerinin yöneticileri ile bu spora gönül veren yarışçıların, hakemlerin, medyanın, özel konukların ve motosikletseverlerin katılacağı gecede sezon içinde yarış tulumuyla görmeye alışık olduğumuz sporcular, sahneye takım elbiseleriyle gelerek ödüllerini alacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.