Rutec

Repsol Honda yeni motorunu tanıttı

Moto-GP 15.02.2016 - 23:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2821+ kez okundu.
 

Repsol Honda yeni motorunu tanıttı

Repsol destekli Honda fabrika takımı 2016 sezonunda yarışacakları yeni motorunu tanıttı.

Honda'nın iki İspanyol sürücüsü Marquez ve Pedrosa'nın yeni oyuncakları RC213V, Endonezya'nın Sentul Pisti'nde görücüye çıktı. 2012 yılında tanıtılan RC213V'nin geliştirilmiş versiyonlarını kullanmaya devam eden Repsol Honda, üç markalar şampiyonluğu kazandığı motorundan vazgeçmedi. Sezon öncesi testlerde yeni elektronik sistem üzerinde sorunlar yaşayan Repsol Honda Sepang'da Lorenzo'nun 1 saniye gerisinde kalmıştı. 2016 gridinde Marquez ve Pedrosa'nın yanı sıra LCR Honda sürücüsü Cal Crutchlow ve Marc VDS sürücüleri Miller ve Rabat da RC213V motoruyla pistte olacak.
Repsol destekli Honda fabrika takımı 2016 sezonunda yarışacakları yeni motorunu tanıttı.

Honda'nın iki İspanyol sürücüsü Marquez ve Pedrosa'nın yeni oyuncakları RC213V, Endonezya'nın Sentul Pisti'nde görücüye çıktı.

2012 yılında tanıtılan RC213V'nin geliştirilmiş versiyonlarını kullanmaya devam eden Repsol Honda, üç markalar şampiyonluğu kazandığı motorundan vazgeçmedi.

Sezon öncesi testlerde yeni elektronik sistem üzerinde sorunlar yaşayan Repsol Honda Sepang'da Lorenzo'nun 1 saniye gerisinde kalmıştı.

2016 gridinde Marquez ve Pedrosa'nın yanı sıra LCR Honda sürücüsü Cal Crutchlow ve Marc VDS sürücüleri Miller ve Rabat da RC213V motoruyla pistte olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.