NGK

SPOR, TURİZMİN GELECEĞİDİR, BODRUM TURİZM'DİR

Yarışlar (AA) - Anadolu Ajansı | 02.04.2016 - 19:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3133+ kez okundu.
 

SPOR, TURİZMİN GELECEĞİDİR, BODRUM TURİZM'DİR

HALİKARNAS MOTOR SPORLARI KULÜBÜ bu sene Türkiye Enduro Şampiyonasının ilk ayağına Bodrum Arena Motosiklet Parkuru’nda ev sahipliği yapıyor.

HALİKARNAS MOTOR SPORLARI KULÜBÜ’nün düzenlediği Türkiye Enduro Şampiyonası Bodrum Ayağı' na, Türkiye’nin çeşitli illerinden 187 sporcu katıldı.  Türkiye Enduro Şampiyonası’nın açılış yarışına 2 NİSAN Cumartesi günü Bodrum Meydanı’ndan start verildi. “SPOR, TURİZMİN GELECEĞİDİR, BODRUM TURİZM’DİR” sloganıyla yapılan yarışın magazin startını Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, TMF Asbaşkanı Hamit Dizman, TMF Yönetim Kurulu Üyeleri Faysal Şefkatlioğlu ve Sadık Özdemir verdi.    3 NİSAN Pazar günü ise Bodrum Arenada extreme ve enduro test etaplarında sporcular yılın ilk terini akıtacak. Toplam 1 turu 27 km parkurda yarışacak olan motosiklet sporuna gönül veren sporcular için zor ama heyecanlı bir yarış olacak. Doğal engelli zeminden oluşan parkur, enduro yarışları için uygun şekilde hazırlanmaktadır. Kızılağaç yamaçlarında yarış için gerekli bütün standartlarla, üstelik zorlu bir parkur olarak  4 turdan oluşacak. Bodrum Arena Motosiklet Parkuru fiziki ve mekanik dayanıklılığın ön plana çıkartılarak doğal engellerle dolu bağlantı yollarından ve farklı zorluk dereceleri olan, extreme ve enduro test etapları ile oluşturulmuş. Hazırlanan test etaplarına ulaşımın kolay olması yarışın farklı noktalardan kolaylıkla izlenebilmesine olanak sağlıyor. Her klasmanın  ilk üçüne çeşitli ödüller verilecektir.  “SPOR, TURİZMİN GELECEĞİDİR, BODRUM TURİZM DİR” sloganıyla 03 Nisan Pazar günü saat 10:00’da Bodrum Arena Motosiklet Parkuru’nda düzenlenecek olan Türkiye Enduro Şampiyonası’na motosikletseverleri bekleriz.
HALİKARNAS MOTOR SPORLARI KULÜBÜ bu sene Türkiye Enduro Şampiyonasının ilk ayağına Bodrum Arena Motosiklet Parkuru’nda ev sahipliği yapıyor.

HALİKARNAS MOTOR SPORLARI KULÜBÜ’nün düzenlediği Türkiye Enduro Şampiyonası Bodrum Ayağı' na, Türkiye’nin çeşitli illerinden 187 sporcu katıldı.

 Türkiye Enduro Şampiyonası’nın açılış yarışına 2 NİSAN Cumartesi günü Bodrum Meydanı’ndan start verildi. “SPOR, TURİZMİN GELECEĞİDİR, BODRUM TURİZM’DİR” sloganıyla yapılan yarışın magazin startını Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, TMF Asbaşkanı Hamit Dizman, TMF Yönetim Kurulu Üyeleri Faysal Şefkatlioğlu ve Sadık Özdemir verdi.

 

 3 NİSAN Pazar günü ise Bodrum Arenada extreme ve enduro test etaplarında sporcular yılın ilk terini akıtacak. Toplam 1 turu 27 km parkurda yarışacak olan motosiklet sporuna gönül veren sporcular için zor ama heyecanlı bir yarış olacak. Doğal engelli zeminden oluşan parkur, enduro yarışları için uygun şekilde hazırlanmaktadır. Kızılağaç yamaçlarında yarış için gerekli bütün standartlarla, üstelik zorlu bir parkur olarak  4 turdan oluşacak. Bodrum Arena Motosiklet Parkuru fiziki ve mekanik dayanıklılığın ön plana çıkartılarak doğal engellerle dolu bağlantı yollarından ve farklı zorluk dereceleri olan, extreme ve enduro test etapları ile oluşturulmuş. Hazırlanan test etaplarına ulaşımın kolay olması yarışın farklı noktalardan kolaylıkla izlenebilmesine olanak sağlıyor. Her klasmanın  ilk üçüne çeşitli ödüller verilecektir.

 “SPOR, TURİZMİN GELECEĞİDİR, BODRUM TURİZM DİR” sloganıyla 03 Nisan Pazar günü saat 10:00’da Bodrum Arena Motosiklet Parkuru’nda düzenlenecek olan Türkiye Enduro Şampiyonası’na motosikletseverleri bekleriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.