NGK

Kenan Sofuoğlu: Hollanda'da çifte heyecan yaşayacağım

Moto-Haber 09.04.2016 - 19:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2980+ kez okundu.
 

Kenan Sofuoğlu: Hollanda'da çifte heyecan yaşayacağım

Kenan Sofuoğlu, Dünya Supersport Şampiyonası'nın Hollanda yarışında yeniden baba olmanın heyecanı yaşayacak.

Dünya Supersport Şampiyonası'nda yer alan milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, sezonun 4. koşusu Hollanda yarışında, ikinci kez baba olmanın heyecanıyla mücadele edecek. Kenan Sofuoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Dünya Supersport Şampiyonası'nda 3 yarışın geride kaldığını söyledi. Şampiyonada 45 puanla ikinci sırada yer alan Kenan Sofuoğlu, bu sezon diğer yılların aksine şampiyonların kullanmasına izin verilen 1 numarayla mücadele ettiğini anlattı. Sofuoğlu, "Sezona bir numara olarak başlamak dezavantaj çünkü bütün pilotların hedefi bir numaraya ulaşmak. Zaten bir numara olan sporcununki ise bunu korumak. Korumak ulaşmaktan daha zordur." dedi  Julia Looman Sofuoğlu ile ilk çocukları Hamza'yı, kan hastalığından kaybettiklerini hatırlatan milli sporcu, "Hala bunun neden olduğunu soran insanlar var. Bu hastalık, anne ve babanın genlerinden gelen bir sorunla alakalı. Sezonun 4. yarışı olan Hollanda'da çifte heyecan yaşayacağım. İkinci çocuğumuzun doğumu, Hollanda yarışından iki gün sonra gözüküyor. Rabbim güzel bir yarış nasip ederse, hemen ertesi gün hastaneye gidip bir hafta kalacağız." ifadelerini kullandı. "En büyük isteğim genç sporculara destek olmak"  Kenan Sofuoğlu, sporu bıraktıktan sonra genç sporcuları desteklemek istediğini belirtti. Spora faydalı olacak ne varsa yapmak istediğini anlatan Sofuoğlu, "Futbol basketbol gibi branşlardaki sporcuların hepsinin büyükleri, ağabeyleri var ama motor sporlarında hala biraz sıkıntı bulunuyor. Ben gerek tecrübelerimle gerek maddi imkanlarla destek olmak istiyorum." ifadelerini kullandı. 
Kenan Sofuoğlu, Dünya Supersport Şampiyonası'nın Hollanda yarışında yeniden baba olmanın heyecanı yaşayacak.

Dünya Supersport Şampiyonası'nda yer alan milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, sezonun 4. koşusu Hollanda yarışında, ikinci kez baba olmanın heyecanıyla mücadele edecek.

Kenan Sofuoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Dünya Supersport Şampiyonası'nda 3 yarışın geride kaldığını söyledi. Şampiyonada 45 puanla ikinci sırada yer alan Kenan Sofuoğlu, bu sezon diğer yılların aksine şampiyonların kullanmasına izin verilen 1 numarayla mücadele ettiğini anlattı.

Sofuoğlu, "Sezona bir numara olarak başlamak dezavantaj çünkü bütün pilotların hedefi bir numaraya ulaşmak. Zaten bir numara olan sporcununki ise bunu korumak. Korumak ulaşmaktan daha zordur." dedi 

Julia Looman Sofuoğlu ile ilk çocukları Hamza'yı, kan hastalığından kaybettiklerini hatırlatan milli sporcu, "Hala bunun neden olduğunu soran insanlar var. Bu hastalık, anne ve babanın genlerinden gelen bir sorunla alakalı. Sezonun 4. yarışı olan Hollanda'da çifte heyecan yaşayacağım. İkinci çocuğumuzun doğumu, Hollanda yarışından iki gün sonra gözüküyor. Rabbim güzel bir yarış nasip ederse, hemen ertesi gün hastaneye gidip bir hafta kalacağız." ifadelerini kullandı.

"En büyük isteğim genç sporculara destek olmak" 

Kenan Sofuoğlu, sporu bıraktıktan sonra genç sporcuları desteklemek istediğini belirtti.

Spora faydalı olacak ne varsa yapmak istediğini anlatan Sofuoğlu, "Futbol basketbol gibi branşlardaki sporcuların hepsinin büyükleri, ağabeyleri var ama motor sporlarında hala biraz sıkıntı bulunuyor. Ben gerek tecrübelerimle gerek maddi imkanlarla destek olmak istiyorum." ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.