NGK

Yamaha, Lorenzo’nun Ayrılığını Jerez’de Açıklayacak

Moto-GP 16.04.2016 - 20:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2868+ kez okundu.
 

Yamaha, Lorenzo’nun Ayrılığını Jerez’de Açıklayacak

Yamaha patronu Lin Jarvis, Jerez’de gerçekleştireceği basın toplantısıyla birlikte Jorge Lorenzo’nun Yamaha’dan ayrıldığını açıklayabilir.

Son zamanlarda çıkan haberlerde Lorenzo’nun Ducati’den gelen teklife ‘evet’ dediği ifade edilmişti. Ancak kimse bu konuda bir açıklama yapmadı. Öte yandan Yamaha’nın patronu Lin Jarvis, Jerez’de basın toplantısı düzenleyecek. İddialara göre bu toplantıda Lorenzo’nun takımdan ayrıldığı resmen açıklanacak. Ünlü MotoGP editörü David Emmett’e göre Lorenzo’ya 1 ocak 2017 yılına kadar konuşma yasağı getirildi. Ducati’nin de Jerez hafta sonunda Lorenzo’yu açıklayacağı ifade ediliyor. Yamaha’nın ise Lorenzo’nun yerini Vinales ile doldurması bekleniyor.
Yamaha patronu Lin Jarvis, Jerez’de gerçekleştireceği basın toplantısıyla birlikte Jorge Lorenzo’nun Yamaha’dan ayrıldığını açıklayabilir.

Son zamanlarda çıkan haberlerde Lorenzo’nun Ducati’den gelen teklife ‘evet’ dediği ifade edilmişti. Ancak kimse bu konuda bir açıklama yapmadı.

Öte yandan Yamaha’nın patronu Lin Jarvis, Jerez’de basın toplantısı düzenleyecek. İddialara göre bu toplantıda Lorenzo’nun takımdan ayrıldığı resmen açıklanacak.

Ünlü MotoGP editörü David Emmett’e göre Lorenzo’ya 1 ocak 2017 yılına kadar konuşma yasağı getirildi.

Ducati’nin de Jerez hafta sonunda Lorenzo’yu açıklayacağı ifade ediliyor.

Yamaha’nın ise Lorenzo’nun yerini Vinales ile doldurması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.