NGK

Tek Tekerin Duayeni ve Bilişim Sektörünün Duayeni Bir Araya Geldi!

Moto-Haber 10.06.2016 - 21:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3443+ kez okundu.
 

Tek Tekerin Duayeni ve Bilişim Sektörünün Duayeni Bir Araya Geldi!

Geçtiğimiz günlerde Alanya'da Bilişim Sektörünün Duayeni Özgür Akın ve Motosiklet camiasının tanınan siması Arif Razgatlıoğlu ( Tek Teker Arif) Bir Araya geldi

Bugünlerde robotik çalışmalarla ön planda olan Akınsoft şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Akın geçtiğimiz günlerde ki Alanya seyahatinde Tek Teker Arif'i ziyaret ederek eşsiz bir motosiklet tecrübesine imza attı. Akın, Tekteker Arif'in artçı koltuğuna oturarak Tek Teker ve Stoppie hareketlerini deneyimledi.     Deneyim sonrası oldukça keyif aldığını belirten Özgür Akın motosiklet şovlarına duyduğu hayranlığı dile getirdi.     Sıkı bir motosiklet tutkunu olan Özgür Akın, Tek Teker Arif'i ve Oğlu Toprak Razgatlıoğlu'nu başarılarından dolayı tebrik etti ve Toprak'a gelecek yarışlar için başarılar diledi.     Bizde a2teker ailesi olarak Özgür Akın'a ülkemizin adını duyurmak adına teknoloji alanında yaptığı yatırımlar ve başarılarından dolayı teşekkür ediyoruz, başarılarının devamını diliyoruz.
Geçtiğimiz günlerde Alanya'da Bilişim Sektörünün Duayeni Özgür Akın ve Motosiklet camiasının tanınan siması Arif Razgatlıoğlu ( Tek Teker Arif) Bir Araya geldi

Bugünlerde robotik çalışmalarla ön planda olan Akınsoft şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Akın geçtiğimiz günlerde ki Alanya seyahatinde Tek Teker Arif'i ziyaret ederek eşsiz bir motosiklet tecrübesine imza attı. Akın, Tekteker Arif'in artçı koltuğuna oturarak Tek Teker ve Stoppie hareketlerini deneyimledi.

 

 

Deneyim sonrası oldukça keyif aldığını belirten Özgür Akın motosiklet şovlarına duyduğu hayranlığı dile getirdi.

 

 

Sıkı bir motosiklet tutkunu olan Özgür Akın, Tek Teker Arif'i ve Oğlu Toprak Razgatlıoğlu'nu başarılarından dolayı tebrik etti ve Toprak'a gelecek yarışlar için başarılar diledi.

 


 

Bizde a2teker ailesi olarak Özgür Akın'a ülkemizin adını duyurmak adına teknoloji alanında yaptığı yatırımlar ve başarılarından dolayı teşekkür ediyoruz, başarılarının devamını diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.