NGK

15 Temmuz Şehitleri Unutulmadı

Moto-Haber (AA) - Anadolu Ajansı | 12.08.2016 - 12:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2453+ kez okundu.
 

15 Temmuz Şehitleri Unutulmadı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında hayatını kaybeden şehitlerimiz için Kastamonu’nun Abana ilçesinde “15 Temmuz Şehitler Kupası” düzenlendi.

Türkiye Sujeti Şampiyonası’nın üçüncü ayağı 30-31 Temmuz tarihlerinde Kastamonu ilinin Abana ilçesinde 15 Temmuz'da darbe girişimi sırasında hayatını kaybeden şehitlerimiz anısına yapıldı. Abana Belediyesi’nin destek verdiği şampiyona ‘ABANA SU SPORLARI MERKEZİ’nde organize edildi. Şampiyonayı AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, Abana Kaymakamı İsa Karaaslan, Abana Belediye Başkanı Rıdvan Oyar, Kastamonu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdoğan Akbıyık, TMF Asbaşkanı Ogün Baysan, Hamit Dizman, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Ulusan, Mahmut Nedim Akülke ve çok sayıda vatandaş takip etti.   Sporcular, denizde oluşturulan özel parkurda hem dalgalarla hem de rakipleriyle amansız bir mücadeleye girerken, Standart1 (0-179 BG) sınıfında Kaan Şanver, Melih Şalpat, Muhammet Hayri Yorgancı, Open sınıfında Derin Sağun, Serkan Kokol, Gürsu Alkanat, TMF GP’de Kaan Şanver, Derin Sağun, Melih Şalpat, Drag sınıfında da Serkan  Kokol, Kaan Şanver ve Derin Sağun işk üç sırayı paylaştılar.   ŞEHİTLER İÇİN YARIŞTILAR 32. Abana Kültür, Sanat ve Deniz Şenlikleri Festivali ile birlikte Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında hayatını kaybeden şehitlerimiz anısına 20 sporcu 15 Temmuz Şehitler Kupası’nda ter döktü. Abana Belediye Meydanı sahilinde yapılan yarışlarda Prestij sınıfında; Rafet Karakuş, İzzet Kazdal, Süleyman Aydın, Usta sınıfında; Ferhat Ataberk, Serkan Karandı, Zeki Türkyılmaz, ATV sınıfında; Yalgın Ahbab, Muharrem Göksel ve Ertyürk Yazıcı rakiplerini geride bırakarak anlamlı kupaya adlarını yazdırdı.
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında hayatını kaybeden şehitlerimiz için Kastamonu’nun Abana ilçesinde “15 Temmuz Şehitler Kupası” düzenlendi.

Türkiye Sujeti Şampiyonası’nın üçüncü ayağı 30-31 Temmuz tarihlerinde Kastamonu ilinin Abana ilçesinde 15 Temmuz'da darbe girişimi sırasında hayatını kaybeden şehitlerimiz anısına yapıldı. Abana Belediyesi’nin destek verdiği şampiyona ‘ABANA SU SPORLARI MERKEZİ’nde organize edildi. Şampiyonayı AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, Abana Kaymakamı İsa Karaaslan, Abana Belediye Başkanı Rıdvan Oyar, Kastamonu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdoğan Akbıyık, TMF Asbaşkanı Ogün Baysan, Hamit Dizman, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Ulusan, Mahmut Nedim Akülke ve çok sayıda vatandaş takip etti.

 

Sporcular, denizde oluşturulan özel parkurda hem dalgalarla hem de rakipleriyle amansız bir mücadeleye girerken, Standart1 (0-179 BG) sınıfında Kaan Şanver, Melih Şalpat, Muhammet Hayri Yorgancı, Open sınıfında Derin Sağun, Serkan Kokol, Gürsu Alkanat, TMF GP’de Kaan Şanver, Derin Sağun, Melih Şalpat, Drag sınıfında da Serkan  Kokol, Kaan Şanver ve Derin Sağun işk üç sırayı paylaştılar.

 

ŞEHİTLER İÇİN YARIŞTILAR

32. Abana Kültür, Sanat ve Deniz Şenlikleri Festivali ile birlikte Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında hayatını kaybeden şehitlerimiz anısına 20 sporcu 15 Temmuz Şehitler Kupası’nda ter döktü. Abana Belediye Meydanı sahilinde yapılan yarışlarda Prestij sınıfında; Rafet Karakuş, İzzet Kazdal, Süleyman Aydın, Usta sınıfında; Ferhat Ataberk, Serkan Karandı, Zeki Türkyılmaz, ATV sınıfında; Yalgın Ahbab, Muharrem Göksel ve Ertyürk Yazıcı rakiplerini geride bırakarak anlamlı kupaya adlarını yazdırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.