Rutec

Enduronun Sezon Finali Yarışı Kaynaşlı’da

Yarışlar 08.11.2016 - 11:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 1509+ kez okundu.
 

Enduronun Sezon Finali Yarışı Kaynaşlı’da

Türkiye Enduro Şampiyonası’nın 2016 sezon finali ANLAS ENDURO Yarışı 12-13 Kasım tarihlerinde Kaynaşlı’da yapılacak.

Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun; Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi, Kaynaşlı Kaymakamlığı ve Kaynaşlı Belediyesi’nin destekleriyle Anlas Anadolu Lastik sponsorluğunda düzenlediği Türkiye Enduro Şampiyonası’nın altıncı ayak yarışı 12-13 Kasım 2016 tarihlerinde Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde yapılacak. 2016 sezonunda Bodrum, Fethiye, Kemer, Kartepe, Urla ayakları geride kalırken, şampiyonlar Kaynaşlı yarışıyla belli olacak.   Kaynaşlı Motor Sporları Merkezi’nde yer alan parkurda 100’den fazla sporcu şampiyonluk için mücadele edecek. 1.600 metre 20 figürden oluşan ekstrem test etaplarında endurocular zorlu engelleri aşmaya çalışacak. Sporcular ayrıca 13 Kasım Pazar günü Kaynaşlı’nın ormanlarla kaplı dağları ve vadilerinden oluşan özel ve ara etaplarda doğayla mücadele edecek. 23 km’lik orman ara etap, 10 km.’lik orman özel test etaptan oluşan yarışta sporcular, toplam 35 km.’lik parkuru geçecekler. 5 tur üzerinden koşulacak yarışta gün sonunda endurocular toplam 175 km.’yi geride bırakacaklar.   DEPREMİN İZLERİ MOTOR SPORLARIYLA SİLİNİYOR 12 Kasım 1999 yılında meydana gelen Düzce ve Kaynaşlı depreminin üzerinden tam 17 yıl geçti. Türkiye Motosiklet Federasyonu olarak, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, geride kalanlara ve yakınlarına sabırlar diliyoruz. Kötü anılarını silip, ekonomik ve kültürel anlamda gelişme gösteren Kaynaşlı, motor sporları alanında da büyüyor. Ülkemizin diğer illerine örnek olan Kaynaşlı Motor Sporları Merkezi, “Spor, Turizmin Geleceğidir” sloganıyla hem motosiklet hem de ekstrem tutkunlarını ilçeye çekmeye başladı.   Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi, Kaynaşlı Kaymakamlığı ve Kaynaşlı Belediyesi’nin Türkiye Motosiklet Federasyonu ile birlikte kısa zamanda hayata geçirdiği Motor Sporları Merkezi, ulusal ve uluslararası organizasyonların yeni adresi haline geldi. Film karesi gibi üzerinden yıllar geçmesine rağmen beyinlere kazınan deprem görüntüleri NTV Spor ve TRT Spor’un canlı yayınlarıyla yerini Yakın Karadeniz’in muhteşem doğasına bıraktı.
Türkiye Enduro Şampiyonası’nın 2016 sezon finali ANLAS ENDURO Yarışı 12-13 Kasım tarihlerinde Kaynaşlı’da yapılacak.

Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun; Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi, Kaynaşlı Kaymakamlığı ve Kaynaşlı Belediyesi’nin destekleriyle Anlas Anadolu Lastik sponsorluğunda düzenlediği Türkiye Enduro Şampiyonası’nın altıncı ayak yarışı 12-13 Kasım 2016 tarihlerinde Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde yapılacak. 2016 sezonunda Bodrum, Fethiye, Kemer, Kartepe, Urla ayakları geride kalırken, şampiyonlar Kaynaşlı yarışıyla belli olacak.

 

Kaynaşlı Motor Sporları Merkezi’nde yer alan parkurda 100’den fazla sporcu şampiyonluk için mücadele edecek. 1.600 metre 20 figürden oluşan ekstrem test etaplarında endurocular zorlu engelleri aşmaya çalışacak. Sporcular ayrıca 13 Kasım Pazar günü Kaynaşlı’nın ormanlarla kaplı dağları ve vadilerinden oluşan özel ve ara etaplarda doğayla mücadele edecek. 23 km’lik orman ara etap, 10 km.’lik orman özel test etaptan oluşan yarışta sporcular, toplam 35 km.’lik parkuru geçecekler. 5 tur üzerinden koşulacak yarışta gün sonunda endurocular toplam 175 km.’yi geride bırakacaklar.

 

DEPREMİN İZLERİ MOTOR SPORLARIYLA SİLİNİYOR

12 Kasım 1999 yılında meydana gelen Düzce ve Kaynaşlı depreminin üzerinden tam 17 yıl geçti. Türkiye Motosiklet Federasyonu olarak, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, geride kalanlara ve yakınlarına sabırlar diliyoruz. Kötü anılarını silip, ekonomik ve kültürel anlamda gelişme gösteren Kaynaşlı, motor sporları alanında da büyüyor. Ülkemizin diğer illerine örnek olan Kaynaşlı Motor Sporları Merkezi, “Spor, Turizmin Geleceğidir” sloganıyla hem motosiklet hem de ekstrem tutkunlarını ilçeye çekmeye başladı.

 

Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi, Kaynaşlı Kaymakamlığı ve Kaynaşlı Belediyesi’nin Türkiye Motosiklet Federasyonu ile birlikte kısa zamanda hayata geçirdiği Motor Sporları Merkezi, ulusal ve uluslararası organizasyonların yeni adresi haline geldi. Film karesi gibi üzerinden yıllar geçmesine rağmen beyinlere kazınan deprem görüntüleri NTV Spor ve TRT Spor’un canlı yayınlarıyla yerini Yakın Karadeniz’in muhteşem doğasına bıraktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.