NGK

SüperEnduro’da Nefesler Afyon’da Tutulacak

Yarışlar 29.11.2016 - 12:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2318+ kez okundu.
 

SüperEnduro’da Nefesler Afyon’da Tutulacak

Türkiye Süper Enduro Şampiyonası’nda sezonun son yarışı 03-04 Aralık tarihlerinde Afyonkarahisar’da yapılacak. Dereceye giren sporculara Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı tarafından para ödülü dağıtılacak.

Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun düzenlediği; Türkiye Süper Enduro Şampiyonası Afyonkarahisar Belediyesi’nin destekleri ile Afyon Motor Sporları Merkezi’nde düzenlenecek. Afyon Motor Sporları Merkezi’nde yer alan ekstrem parkurunda toplu start alacak yarışçılar, birbirinden farklı ve zorlu engelleri geçmeye çalışacak.  Şampiyonanın son ayağı 03 Aralık Cumartesi günü sıralama yarışı ile başlayacak. Afyon Motor Sporları Merkezi’nde 04 Aralık Pazar günü ise final yarışında sporcular ekstrem parkurda şampiyonluk mücadelesi verecek. Yarışlar NTVSPOR’dan saat 12:00-13:30 arası naklen yayınlanacak.  DERECEYE GİREN SPORCULARA PARA ÖDÜLÜ  Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı tarafından sporcularımıza para ödülleri 03-04 Aralık 2016 tarihlerinde yapılacak Türkiye SüperEnduro Şampiyonası finalinde de sürecek. SüperEnduro GP, Prestij, Usta, Hobi, Genç, Veteran ve Trial sınıflarının Birincisine 1.000 TL, İkincisine 750 TL, Üçüncüsüne 500 TL ve Dördüncüsüne de 250 TL para ödülü Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı tarafından takdim edilecek.
Türkiye Süper Enduro Şampiyonası’nda sezonun son yarışı 03-04 Aralık tarihlerinde Afyonkarahisar’da yapılacak. Dereceye giren sporculara Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı tarafından para ödülü dağıtılacak.

Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun düzenlediği; Türkiye Süper Enduro Şampiyonası Afyonkarahisar Belediyesi’nin destekleri ile Afyon Motor Sporları Merkezi’nde düzenlenecek. Afyon Motor Sporları Merkezi’nde yer alan ekstrem parkurunda toplu start alacak yarışçılar, birbirinden farklı ve zorlu engelleri geçmeye çalışacak. 

Şampiyonanın son ayağı 03 Aralık Cumartesi günü sıralama yarışı ile başlayacak. Afyon Motor Sporları Merkezi’nde 04 Aralık Pazar günü ise final yarışında sporcular ekstrem parkurda şampiyonluk mücadelesi verecek. Yarışlar NTVSPOR’dan saat 12:00-13:30 arası naklen yayınlanacak. 

DERECEYE GİREN SPORCULARA PARA ÖDÜLÜ 
Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı tarafından sporcularımıza para ödülleri 03-04 Aralık 2016 tarihlerinde yapılacak Türkiye SüperEnduro Şampiyonası finalinde de sürecek. SüperEnduro GP, Prestij, Usta, Hobi, Genç, Veteran ve Trial sınıflarının Birincisine 1.000 TL, İkincisine 750 TL, Üçüncüsüne 500 TL ve Dördüncüsüne de 250 TL para ödülü Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı tarafından takdim edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.