NGK

UYARI

Moto-Haber 26.03.2017 - 21:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2591+ kez okundu.
 

UYARI

Sevgili motosiklet kullanıcıları, malum çoğumuz için sezon açıldı . Maalesef kaza haberleride gelmeye başladı. Drag yarışçısı rahmetli Telat Can ile sohbetim de , bana "sezon başı ve sezon sonu ölümlü kazarın en çok olduğu zamanlardır" demişti. Nedenini biraz düşündükten sonra kendisine hak verdim.  Kış mevsimin de, soğuk bölgerdeki çoğu kullanıcı motosikletlerini ya daha az kullanıyor yada  kapalı bir yerde muhafaza ediyor. İster istemez motosiklet kullanmayı özlüyoruz. Sezon başında da bu özlemi, riske girerek giderrmeye çalışıyor. Malum haberler ile de canımız yanıyor. Sezon sonun da ise nede olsa bir süre kullanamayacağım düşüncesi nedeniyle sınırları zorlamaya başlıyor... Özellikle sezon sonu ve başında lütfen sevdiklerimizi düşünüp riske girmeyelim. Keyifli bir sezon dilerim Yusuf GÜRKAN

Sevgili motosiklet kullanıcıları, malum çoğumuz için sezon açıldı .

Maalesef kaza haberleride gelmeye başladı. Drag yarışçısı rahmetli Telat Can ile sohbetim de , bana "sezon başı ve sezon sonu ölümlü kazarın en çok olduğu zamanlardır" demişti. Nedenini biraz düşündükten sonra kendisine hak verdim. 

Kış mevsimin de, soğuk bölgerdeki çoğu kullanıcı motosikletlerini ya daha az kullanıyor yada  kapalı bir yerde muhafaza ediyor. İster istemez motosiklet kullanmayı özlüyoruz. Sezon başında da bu özlemi, riske girerek giderrmeye çalışıyor. Malum haberler ile de canımız yanıyor. Sezon sonun da ise nede olsa bir süre kullanamayacağım düşüncesi nedeniyle sınırları zorlamaya başlıyor...

Özellikle sezon sonu ve başında lütfen sevdiklerimizi düşünüp riske girmeyelim. Keyifli bir sezon dilerim

Yusuf GÜRKAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.