Rutec

İstanbul'un Bakırköy ilçesinde motosiklet sürücüsü, yol kenarındaki bariyere çarptı, 1 kişi öldü.

Moto-Haber 11.09.2017 - 15:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3209+ kez okundu.
 

İstanbul'un Bakırköy ilçesinde motosiklet sürücüsü, yol kenarındaki bariyere çarptı, 1 kişi öldü.

Çarpmanın etkisiyle savrulan motosiklet ve sürücü yola sürüklendi. İhbar üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri motosiklet sürücüsün hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerine gelen polis ekipleri Ataköy istikametini kısa süreliğine araç geçisine kapatarak olay yeri çalışması yaptı. Polisin yaptığı inceleme sonrası, ölen kişinin 30 - 35 yaşlarında bir erkek olduğunu ve üzerinden kimlik çıkmadığı öğrenildi. Ölen kişinin cenazesi incelemenin ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi ait cenaze aracıyla Yenibosna Adli Tip Kurumun morguna kaldırıldı.  Polis ekipleri, kaza sonrası ölen kişinin kimliklerini belirlemek için çalışma başlattığı öğrenildi.

Çarpmanın etkisiyle savrulan motosiklet ve sürücü yola sürüklendi.

İhbar üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi.

Kaza yerine gelen sağlık ekipleri motosiklet sürücüsün hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerine gelen polis ekipleri Ataköy istikametini kısa süreliğine araç geçisine kapatarak olay yeri çalışması yaptı.

Polisin yaptığı inceleme sonrası, ölen kişinin 30 - 35 yaşlarında bir erkek olduğunu ve üzerinden kimlik çıkmadığı öğrenildi.

Ölen kişinin cenazesi incelemenin ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi ait cenaze aracıyla Yenibosna Adli Tip Kurumun morguna kaldırıldı. 

Polis ekipleri, kaza sonrası ölen kişinin kimliklerini belirlemek için çalışma başlattığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.