NGK

Stoner, Valencia testiyle MotoGP'ye dönüyor.

Moto-GP 22.09.2017 - 09:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2402+ kez okundu.
 

Stoner, Valencia testiyle MotoGP'ye dönüyor.

İki kez MotoGP dünya şampiyonu Casey Stoner, Valencia'da yapılacak testle birlikte Mayıs ayından sonra ilk kez MotoGP motosikleti kullanacak. Avustralyalı sürücü, Ricardo Tormo pistinde üç günlük özel bir test için hazır bulunmasına karşın sadece pazartesi ve çarşamba günü Ducati'yi sürecek. Bu ay Misano'da düzenlenen yarışta GP17 ile piste çıkan ve beşinci olan Michele Pirro ise salı günü çalışmaları devralacak. Ducati'nin yanı sıra Aprilia ve Marc VDS Honda takımları da Valencia'da piste çıkacak. Bu haftaki test, Stoner'ın Ducati ile bu yılki üçüncü çalışması olacak. Eski dünya şampiyonu sezon öncesi testlerinin ardından Mayıs ayında Barcelona'da özel bir test yapmıştı. Ducati sürücüsü Andrea Dovizioso şampiyonada Honda'dan Marc Marquez'le şampiyonluk savaşı veriyor.

İki kez MotoGP dünya şampiyonu Casey Stoner, Valencia'da yapılacak testle birlikte Mayıs ayından sonra ilk kez MotoGP motosikleti kullanacak.

Avustralyalı sürücü, Ricardo Tormo pistinde üç günlük özel bir test için hazır bulunmasına karşın sadece pazartesi ve çarşamba günü Ducati'yi sürecek.

Bu ay Misano'da düzenlenen yarışta GP17 ile piste çıkan ve beşinci olan Michele Pirro ise salı günü çalışmaları devralacak.

Ducati'nin yanı sıra Aprilia ve Marc VDS Honda takımları da Valencia'da piste çıkacak.

Bu haftaki test, Stoner'ın Ducati ile bu yılki üçüncü çalışması olacak.

Eski dünya şampiyonu sezon öncesi testlerinin ardından Mayıs ayında Barcelona'da özel bir test yapmıştı.

Ducati sürücüsü Andrea Dovizioso şampiyonada Honda'dan Marc Marquez'le şampiyonluk savaşı veriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.