NGK

Su Jeti Şampiyonası'nda 3. Randevu Kahramanmaraş'ta

Yarışlar (AA) - Anadolu Ajansı | 25.09.2017 - 12:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3642+ kez okundu.
 

Su Jeti Şampiyonası'nda 3. Randevu Kahramanmaraş'ta

Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası’nın 3. Ayak Yarışı, Kahramanmaraş’ta 30 Eylül -01 Ekim tarihlerinde düzenlenecek.     Kahramanmaraş, Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası'nın üçüncü ayak yarışlarına ev sahipliği yapacak. İstanbul ve Burdur’un ardından yarışlar Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Motosiklet Federasyonu iş birliği ile Kılavuzlu Su Sporları Merkezi’nde 30 Eylül -01 Ekim tarihlerinde düzenlenecek.  Şampiyonada sporcular 7 farklı kategoride mücadele edip, Flyboard ile Ceyhan Nehri üzerinde şovlar gerçekleştirecek. Yarışlar; StockPro (0-179 bg), StockPro (180 bg ve üstü), OPEN Pro, Kadınlar Kupası, Flyboard, Drag ve Kahramnanmaraş Büyükşehir Belediye Kupası olarak düzenlenecek. 30 Eylül Cumartesi günü serbest antrenmanlar, 01 Ekim Pazar günü de birbirinden zorlu yarışlar Menzelet Barajı üzerinde yer alan Kılavuzlu Su Sporları Merkezi’nde start alacak.  DERECEYE GİREN SPORCULARA PARA ÖDÜLÜ  Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası’nda dereceye giren yarışçılara Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından para ödülü dağıtılacak. Sınıflarının birincisi 1.000 TL, ikincisi 750 TL ve üçüncüsü de 500 TL para ödülü kazanacak. Öte yandan ülkemizin diğer şehirlerinden Kahramanmaraş’a gelecek sporculara 250 TL ulaşım desteği sağlanacak.    KILAVUZLU SU SPORLARI MERKEZİ Kılavuzlu Baraj Göleti üzerinde yer alan Kılavuzlu Su Sporları Merkezi modern kayıkhane binasına sahip. 2015 yılından itibaren Bulutoğlu mevkiinde Türk sporuna hizmet vermektedir. Tesiste fitness salonu, idari kısım, soyunma odaları, dinlenme alanları, su üzeri yüzer iskele ve antrenman havuzu ile ödül platformları yer almaktadır. Kılavuzlu Su Sporları Merkezi’nde aktif olarak Kano ve Kürek branşlarında çalışmalar yapılmakta, tesis yelken, ve gösteri amaçlı su kayağı, su jeti, dragon yarışları, yelkenli kano yapılmasına elverişlidir.

Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası’nın 3. Ayak Yarışı, Kahramanmaraş’ta 30 Eylül -01 Ekim tarihlerinde düzenlenecek.

 

 

Kahramanmaraş, Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası'nın üçüncü ayak yarışlarına ev sahipliği yapacak. İstanbul ve Burdur’un ardından yarışlar Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Motosiklet Federasyonu iş birliği ile Kılavuzlu Su Sporları Merkezi’nde 30 Eylül -01 Ekim tarihlerinde düzenlenecek. 

Şampiyonada sporcular 7 farklı kategoride mücadele edip, Flyboard ile Ceyhan Nehri üzerinde şovlar gerçekleştirecek. Yarışlar; StockPro (0-179 bg), StockPro (180 bg ve üstü), OPEN Pro, Kadınlar Kupası, Flyboard, Drag ve Kahramnanmaraş Büyükşehir Belediye Kupası olarak düzenlenecek. 30 Eylül Cumartesi günü serbest antrenmanlar, 01 Ekim Pazar günü de birbirinden zorlu yarışlar Menzelet Barajı üzerinde yer alan Kılavuzlu Su Sporları Merkezi’nde start alacak. 

DERECEYE GİREN SPORCULARA PARA ÖDÜLÜ 
Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası’nda dereceye giren yarışçılara Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından para ödülü dağıtılacak. Sınıflarının birincisi 1.000 TL, ikincisi 750 TL ve üçüncüsü de 500 TL para ödülü kazanacak. Öte yandan ülkemizin diğer şehirlerinden Kahramanmaraş’a gelecek sporculara 250 TL ulaşım desteği sağlanacak. 
 


KILAVUZLU SU SPORLARI MERKEZİ
Kılavuzlu Baraj Göleti üzerinde yer alan Kılavuzlu Su Sporları Merkezi modern kayıkhane binasına sahip. 2015 yılından itibaren Bulutoğlu mevkiinde Türk sporuna hizmet vermektedir. Tesiste fitness salonu, idari kısım, soyunma odaları, dinlenme alanları, su üzeri yüzer iskele ve antrenman havuzu ile ödül platformları yer almaktadır. Kılavuzlu Su Sporları Merkezi’nde aktif olarak Kano ve Kürek branşlarında çalışmalar yapılmakta, tesis yelken, ve gösteri amaçlı su kayağı, su jeti, dragon yarışları, yelkenli kano yapılmasına elverişlidir.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.