NGK

Süpermoto'da Tekerler Çocuklarımız İçin Döndü!

Yarışlar (AA) - Anadolu Ajansı | 25.09.2017 - 13:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3491+ kez okundu.
 

Süpermoto'da Tekerler Çocuklarımız İçin Döndü!

Türkiye Süpermoto Şampiyonası'nın 4. ayağı, Afyonkarahisar'da tamamlanırken yarışlar, "Koruyucu Aile" hizmetine dikkati çekmek amacıyla "Hayata birlikte tutunuyoruz" sloganıyla yapıldı.     Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) ve Afyonkarahisar Belediyesi iş birliğinde Afyonkarahisar Motor Sporları Merkezi'nde gerçekleştirilen yarışlarda 33 sporcu, özel oluşturulan pistte hem asfalt hem de toprak parkurda mücadele etti. En hızlı isimlerin mücadele ettiği TMFGP sınıfında Yusuf Işık (KNN54-Husqvarna) birinci, Bahattin Sofuoğlu (KNN54-Kawasaki) ikinci ve Yasin Işık’ta (KNN54-Yamaha) üçüncü oldu.  Dereceye girenlere ödülleri, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Tortop, TMF Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke ve Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Yıldırım tarafından verildi.  "HAYATA BİRLİKTE TUTUNUYORUZ"  Yarışlar, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Afyonkarahisar İl Müdürlüğü iş birliği ile 'koruyucu aile' hizmetine dikkat çekmek amacıyla, “Hayata birlikte tutunuyoruz” ve “Her çocuğun bir ailesi olmalı” sloganıyla düzenlendi. Yarış sonunda, Afyonkarahisar'daki yetiştirme yurtlarında kalan çocuklara çeşitli sürprizler yapıldı. Deneyimli sporcuların nezaretinde motorlarla asfalt parkurda tur atan çocuklar, hayatları boyunca unutamayacakları bir deneyim yaşadı.    START ÇOCUKLARIMIZ İÇİN VERİLDİ  Şampiyonanın magazin startı, kent merkezinde bulunan Zafer Müzesi önünde verildi. Şampiyonanın startı, Akülke, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Tortop tarafından verildi. Yarışlar, "Koruyucu Aile" hizmetine dikkati çekmek amacıyla "Hayata birlikte tutunuyoruz" sloganıyla yapıldı. TMF Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke, 33 sporcunun çeşitli kategorilerde yarışacağını ifade ederek şöyle konuştu: "Türkiye Süpermoto Şampiyonası’nı Afyonkarahisar’da ilk kez düzenliyoruz. Ama bugünün anlamı çok daha büyük. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile 'Koruyucu Aile' uygulamasına dikkati çekmek istiyoruz. Çocuklarımızın geleceği ve sahiplenilmesi için, Bakanlığımız ve İl Müdürlüğümüz ile bu uygulamanın önemini vurgulamayı hedefliyoruz.Sporcularımız bunun için yarışacak."    SMA SINIFI  1.Batuhan Demiryol ()  2.Yusuf Işık (KNN54-Husqvarna)  3.Yasin Işık(KNN54-Yamaha)  S3 SINIFI  1.Bahattin Sofuoğlu (KNN54-Kawasaki)  2.Ata Kahvecioğlu (Smyrna-KTM)  3.Emirhan Erkan (AVMK-Kawasaki)  SMB SINIFI  1.Caner Doğru (KNN54-Husqvarna)  2.Yasin Keklik (AVMK-KTM)  3.Erhan Adım (UMOK-Kawasaki)  65CC SINIFI  1.Baran Bulut Kocaman (FOSK-KTM)  2.Adem Işık (KNN54-KTM)  3.Mehmet Tuğrul (Sebaste-Kawasaki)  85CC SINIFI  1.Ares Bengiç (Smyrna-KTM)  2.Furkan Aykut (FOSK-KTM)  3.Taha Işık (KNN54-KTM)  KNN54 CUP  1.Ares Bengiç (Smyrna-Honda)  2.Kadir Erbay (KNN54-Honda)  3.Onur Işık (KNN54-Honda)  50CC SINIFI  1.Ahmed Buğra Geren (EMK-Honda)  2.Duru Aybüke Altan (EMK-Honda) 

Türkiye Süpermoto Şampiyonası'nın 4. ayağı, Afyonkarahisar'da tamamlanırken yarışlar, "Koruyucu Aile" hizmetine dikkati çekmek amacıyla "Hayata birlikte tutunuyoruz" sloganıyla yapıldı.

 

 

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) ve Afyonkarahisar Belediyesi iş birliğinde Afyonkarahisar Motor Sporları Merkezi'nde gerçekleştirilen yarışlarda 33 sporcu, özel oluşturulan pistte hem asfalt hem de toprak parkurda mücadele etti. En hızlı isimlerin mücadele ettiği TMFGP sınıfında Yusuf Işık (KNN54-Husqvarna) birinci, Bahattin Sofuoğlu (KNN54-Kawasaki) ikinci ve Yasin Işık’ta (KNN54-Yamaha) üçüncü oldu. 

Dereceye girenlere ödülleri, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Tortop, TMF Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke ve Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Yıldırım tarafından verildi. 

"HAYATA BİRLİKTE TUTUNUYORUZ" 
Yarışlar, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Afyonkarahisar İl Müdürlüğü iş birliği ile 'koruyucu aile' hizmetine dikkat çekmek amacıyla, “Hayata birlikte tutunuyoruz” ve “Her çocuğun bir ailesi olmalı” sloganıyla düzenlendi. Yarış sonunda, Afyonkarahisar'daki yetiştirme yurtlarında kalan çocuklara çeşitli sürprizler yapıldı. Deneyimli sporcuların nezaretinde motorlarla asfalt parkurda tur atan çocuklar, hayatları boyunca unutamayacakları bir deneyim yaşadı. 
 


START ÇOCUKLARIMIZ İÇİN VERİLDİ 
Şampiyonanın magazin startı, kent merkezinde bulunan Zafer Müzesi önünde verildi. Şampiyonanın startı, Akülke, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Tortop tarafından verildi. Yarışlar, "Koruyucu Aile" hizmetine dikkati çekmek amacıyla "Hayata birlikte tutunuyoruz" sloganıyla yapıldı. TMF Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke, 33 sporcunun çeşitli kategorilerde yarışacağını ifade ederek şöyle konuştu: "Türkiye Süpermoto Şampiyonası’nı Afyonkarahisar’da ilk kez düzenliyoruz. Ama bugünün anlamı çok daha büyük. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile 'Koruyucu Aile' uygulamasına dikkati çekmek istiyoruz. Çocuklarımızın geleceği ve sahiplenilmesi için, Bakanlığımız ve İl Müdürlüğümüz ile bu uygulamanın önemini vurgulamayı hedefliyoruz.Sporcularımız bunun için yarışacak." 
 




SMA SINIFI 
1.Batuhan Demiryol () 
2.Yusuf Işık (KNN54-Husqvarna) 
3.Yasin Işık(KNN54-Yamaha) 

S3 SINIFI 
1.Bahattin Sofuoğlu (KNN54-Kawasaki) 
2.Ata Kahvecioğlu (Smyrna-KTM) 
3.Emirhan Erkan (AVMK-Kawasaki) 

SMB SINIFI 
1.Caner Doğru (KNN54-Husqvarna) 
2.Yasin Keklik (AVMK-KTM) 
3.Erhan Adım (UMOK-Kawasaki) 

65CC SINIFI 
1.Baran Bulut Kocaman (FOSK-KTM) 
2.Adem Işık (KNN54-KTM) 
3.Mehmet Tuğrul (Sebaste-Kawasaki) 

85CC SINIFI 
1.Ares Bengiç (Smyrna-KTM) 
2.Furkan Aykut (FOSK-KTM) 
3.Taha Işık (KNN54-KTM) 

KNN54 CUP 
1.Ares Bengiç (Smyrna-Honda) 
2.Kadir Erbay (KNN54-Honda) 
3.Onur Işık (KNN54-Honda) 

50CC SINIFI 
1.Ahmed Buğra Geren (EMK-Honda) 
2.Duru Aybüke Altan (EMK-Honda) 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.