Rutec

Rossi'nin Aragon performansı rakiplerini şaşırttı.

Moto-GP 27.09.2017 - 07:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3439+ kez okundu.
 

Rossi'nin Aragon performansı rakiplerini şaşırttı.

Valentino Rossi'nin rakipleri, Aragon GP'sinde sakatlığına rağmen çok iyi birp erformans ortaya koyan İtalyan sürücüden etkilendiler. 31 Ağustos'ta antrenman esnasında düşerek bacağını kıran Rossi, kazadan tam 22 gün sonra Aragon'da yapılan MotoGP mücadeleyle birlikte yarışlara geri döndü. Sıralama turlarında üçüncü olan ve yarışı beşinci sırada tamamlamadan önce Marquez ve diğer pek çok sürücüyle mücadeleye girişen 38 yaşındaki sürücü, bu performansıyla rakiplerini etkilemiş gibi görünüyor. Takım arkadaşı Vinales, 11 tur boyunca ikinci sırada giden Rossi'nin performansını 'beklenmedik' olarak yorumladı. "Gerçekten iyi bir iş yaptı. Onu ön tarafta gördüğümde onun yarışı kazanacağını düşünmeye başladım." "Başlangıçta güçlüyse sonunda neler olabileceğini hayal edebiliyordum. Normalde sonradan daha iyi performans gösterir." Marquez de etkilenen isimlerden birisi oldu. "Bu tür kırıklardan sonra geri dönüp orada olmak inanılmaz. Kimsenin bunu yapabileceğini düşünmüyordum. Yetenek fark yaratıyor." "Aynı motosikletle Vinales'in 0.5 saniye gerisinde kaldığını görmek inanılmaz çünkü sakatlığı devam ediyor." Uzun süre Rossi'nin önünde giden Lorenzo ise, eski takım arkadaşına övgüde bulundu. Ducati sürücü, "Hafta sonu boyunca etkileyiciydi. Sıralama turları performansı ve özellikle de toparlanması çok iyiydi." "38 yaşındaki bir beden, 15 yaşındaki bir bedenle aynı değil. İyileşmesi son derece hızlı ve etkileyici oldu. Her geçen gün daha iyi hti." "Marc'ın dediği gibi, Vinales'in sadece birkaç ondalık gerisinde kalması, favorileri arasında yer almayan bir pistte kesinlikle etkileyici." dedi.

Valentino Rossi'nin rakipleri, Aragon GP'sinde sakatlığına rağmen çok iyi birp erformans ortaya koyan İtalyan sürücüden etkilendiler.

31 Ağustos'ta antrenman esnasında düşerek bacağını kıran Rossi, kazadan tam 22 gün sonra Aragon'da yapılan MotoGP mücadeleyle birlikte yarışlara geri döndü.

Sıralama turlarında üçüncü olan ve yarışı beşinci sırada tamamlamadan önce Marquez ve diğer pek çok sürücüyle mücadeleye girişen 38 yaşındaki sürücü, bu performansıyla rakiplerini etkilemiş gibi görünüyor.

Takım arkadaşı Vinales, 11 tur boyunca ikinci sırada giden Rossi'nin performansını 'beklenmedik' olarak yorumladı.

"Gerçekten iyi bir iş yaptı. Onu ön tarafta gördüğümde onun yarışı kazanacağını düşünmeye başladım."

"Başlangıçta güçlüyse sonunda neler olabileceğini hayal edebiliyordum. Normalde sonradan daha iyi performans gösterir."

Marquez de etkilenen isimlerden birisi oldu.

"Bu tür kırıklardan sonra geri dönüp orada olmak inanılmaz. Kimsenin bunu yapabileceğini düşünmüyordum. Yetenek fark yaratıyor."

"Aynı motosikletle Vinales'in 0.5 saniye gerisinde kaldığını görmek inanılmaz çünkü sakatlığı devam ediyor."

Uzun süre Rossi'nin önünde giden Lorenzo ise, eski takım arkadaşına övgüde bulundu.

Ducati sürücü, "Hafta sonu boyunca etkileyiciydi. Sıralama turları performansı ve özellikle de toparlanması çok iyiydi."

"38 yaşındaki bir beden, 15 yaşındaki bir bedenle aynı değil. İyileşmesi son derece hızlı ve etkileyici oldu. Her geçen gün daha iyi hti."

"Marc'ın dediği gibi, Vinales'in sadece birkaç ondalık gerisinde kalması, favorileri arasında yer almayan bir pistte kesinlikle etkileyici." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.