Rutec

Almanya'da Türk gençlerden acı haber!

Yerel Haberler 08.10.2017 - 17:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3414+ kez okundu.
 

Almanya'da Türk gençlerden acı haber!

Almanya’nin Hessen Eyaleti Butzbach kenti’nde meydana gelen trafik kazasında ikisi kadın biri erkek, 3 Türk genci hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 18 yaşındaki genç kız ise hastaneye kaldırıldı. "Windhofkurvedaki bu kaza ise ölümcül bir nokta olarak biliniyor. Burada gerçekleşen en son kaza, yıl başında 66 yaşındaki bir kadının, traktör römorku ile çarpışması sonucu ölümüne sebep olmuştu. Polisin yaptığı açıklamaya göre kaza, Windhofkurve olarak adlandırılan Butzbach ve Langgöns arasında saat 4.30’da meydana geldi. 23 yaşındaki sürücü, karşı yönden gelen tır çekme aracı (çekici) ile çarpıştı. Hurda haline dönen araçtan 4 kişiyi itfaiye güçlükle çıkarabildi. Kazada aracın içindeki ikisi kuzen olan ve Hatay Samandağlı 23 yaşındaki sürücü Paula Yalman Bad Vilbel’den, yanında oturan 20 yaşındaki kız arkadaşı  Julia Kabaca ve 18 yaşındaki kimliği açıklanmayan kızın Butzhbachtan, arkada oturan 20 yaşındaki Kayserili Kazım Cihan’ın Offenbach’tan oldukları bilgisi verildi. SOKAK DÖRT SAAT KAPALI KALDI Hüttenberg’den olan 34 yaşındaki çekicinin şoförü hafif yaralandı. Giessen’deki savcılık,  kazanın incelenmesi için bir uzman görevlendirdi ve arabanın emniyet altına alınmasını istedi. Yol, Butzbach ve Kirchgöns’den gelen itfaiye görevlilerinin çalışmaları sürdüğünden ve Butzbach ile Butzbach Pohl-Göns arasındaki iki yönlü temizlik işleri için sabah 8.30’a kadar kapalı kaldı. Hurdaya dönen araç 3 gence mezar oldu.  

Almanya’nin Hessen Eyaleti Butzbach kenti’nde meydana gelen trafik kazasında ikisi kadın biri erkek, 3 Türk genci hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 18 yaşındaki genç kız ise hastaneye kaldırıldı. "Windhofkurvedaki bu kaza ise ölümcül bir nokta olarak biliniyor. Burada gerçekleşen en son kaza, yıl başında 66 yaşındaki bir kadının, traktör römorku ile çarpışması sonucu ölümüne sebep olmuştu.

Almanya'da Türk gençlerden acı haber!

Polisin yaptığı açıklamaya göre kaza, Windhofkurve olarak adlandırılan Butzbach ve Langgöns arasında saat 4.30’da meydana geldi. 23 yaşındaki sürücü, karşı yönden gelen tır çekme aracı (çekici) ile çarpıştı. Hurda haline dönen araçtan 4 kişiyi itfaiye güçlükle çıkarabildi.

Kazada aracın içindeki ikisi kuzen olan ve Hatay Samandağlı 23 yaşındaki sürücü Paula Yalman Bad Vilbel’den, yanında oturan 20 yaşındaki kız arkadaşı  Julia Kabaca ve 18 yaşındaki kimliği açıklanmayan kızın Butzhbachtan, arkada oturan 20 yaşındaki Kayserili Kazım Cihan’ın Offenbach’tan oldukları bilgisi verildi.

SOKAK DÖRT SAAT KAPALI KALDI

Hüttenberg’den olan 34 yaşındaki çekicinin şoförü hafif yaralandı. Giessen’deki savcılık, 

kazanın incelenmesi için bir uzman görevlendirdi ve arabanın emniyet altına alınmasını istedi.

Yol, Butzbach ve Kirchgöns’den gelen itfaiye görevlilerinin çalışmaları sürdüğünden ve Butzbach ile Butzbach Pohl-Göns arasındaki iki yönlü temizlik işleri için sabah 8.30’a kadar kapalı kaldı.

Hurdaya dönen araç 3 gence mezar oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.