NGK

Türkiye Enduro Şampiyonası 5. Ayak Fethiye'de Yapıldı.

Yarışlar (AA) - Anadolu Ajansı | 11.10.2017 - 11:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3469+ kez okundu.
 

Türkiye Enduro Şampiyonası 5. Ayak Fethiye'de Yapıldı.

Türkiye Enduro Şampiyonası’nın 5. ayak yarışı Muğla’nın Fethiye ilçesinde yapıldı.     Akdeniz Off Road Park’ta gerçekleştirilen beşinci ayakta sporcular lastik, kaya, hurda otomobil, ağaç ve beton büzlerden oluşan yapay parkurda zaman için mücadele etti. Endujrocular daha sonra kros ve enduro testlerde ter döktü. Enduro GP’de İzzet Kazdal (Ayazdere-Beta) birinci, Rafet Karakuş (STMOK-Beta) ikinci ve Bayram Uysal’da (KEMK-Husqvarna) üçüncülüğü elde etti. Yarışta, kadın sporcu Gökçen Kabaş’ta (BAMOS-Sherco) erkeklerle birlikte mücade verdi.    MAGAZİN STARTINI TMF BAŞKANI UÇAR VERDİ  Fethiye Orman Spor Kulübü tarafından organize edilen şampiyona öncesinde Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi’nde teknik kontroller yapıldı. Daha sonra Beşkaza Meydanı’nda toplanan yarışçılar, Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, Fethiye Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Fikret Kaynak ve TMF Yönetim Kurulu Üyesi Sadık Özdemir’in verdiği start ile ilçe merkezinde tur attı.  E1  1.Erkan Özcan (FOSK-Husqvarna)  2.Ersan Tellal (FOSK-Husqvarna)  3.Fırat Şahin (AVMK-Husqvarna)  E2  1.İzzet Kazdal (Ayazdere-Beta)  2.Rafet Karakuş (STMOK-Beta)  3.Necmi Kozlu (FOSK-Husqvarna)  E3  1.İslam Yıldız (STMOK-Husqvarna)  2.Salih Serim (Kartepe-KTM)  EB  1.Murat Kökçü (AEMK-Husqvarna)  2.Çağatay Şirin (FOSK-KTM)  3.Ömer Salmaz (FOSK-Husaberg)  EC  1.Gökhan Kart (FOSK-Husqvarna)  2.Hakan Tosun (FOSK-Husqvarna)  3.İbrahim Taş (AEM-KTM)  EG  1.Bayram Uysal (KEMK-Husqvarna)  2.Burak Akbulut (KEMK-KTM)  3.Emre Coşar (KEMK-Husqvarna)  EV  1.Sinan Ordu (Kartepe-KTM)  2.Taner Tatlı (ÇEMK-KTM)  3.İbrahim Bozkurt (Smyrna-KTM)                 

Türkiye Enduro Şampiyonası’nın 5. ayak yarışı Muğla’nın Fethiye ilçesinde yapıldı.

 

 

Akdeniz Off Road Park’ta gerçekleştirilen beşinci ayakta sporcular lastik, kaya, hurda otomobil, ağaç ve beton büzlerden oluşan yapay parkurda zaman için mücadele etti. Endujrocular daha sonra kros ve enduro testlerde ter döktü. Enduro GP’de İzzet Kazdal (Ayazdere-Beta) birinci, Rafet Karakuş (STMOK-Beta) ikinci ve Bayram Uysal’da (KEMK-Husqvarna) üçüncülüğü elde etti. Yarışta, kadın sporcu Gökçen Kabaş’ta (BAMOS-Sherco) erkeklerle birlikte mücade verdi. 
 


MAGAZİN STARTINI TMF BAŞKANI UÇAR VERDİ 
Fethiye Orman Spor Kulübü tarafından organize edilen şampiyona öncesinde Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi’nde teknik kontroller yapıldı. Daha sonra Beşkaza Meydanı’nda toplanan yarışçılar, Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, Fethiye Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Fikret Kaynak ve TMF Yönetim Kurulu Üyesi Sadık Özdemir’in verdiği start ile ilçe merkezinde tur attı. 

E1 
1.Erkan Özcan (FOSK-Husqvarna) 
2.Ersan Tellal (FOSK-Husqvarna) 
3.Fırat Şahin (AVMK-Husqvarna) 

E2 
1.İzzet Kazdal (Ayazdere-Beta) 
2.Rafet Karakuş (STMOK-Beta) 
3.Necmi Kozlu (FOSK-Husqvarna) 

E3 
1.İslam Yıldız (STMOK-Husqvarna) 
2.Salih Serim (Kartepe-KTM) 

EB 
1.Murat Kökçü (AEMK-Husqvarna) 
2.Çağatay Şirin (FOSK-KTM) 
3.Ömer Salmaz (FOSK-Husaberg) 

EC 
1.Gökhan Kart (FOSK-Husqvarna) 
2.Hakan Tosun (FOSK-Husqvarna) 
3.İbrahim Taş (AEM-KTM) 

EG 
1.Bayram Uysal (KEMK-Husqvarna) 
2.Burak Akbulut (KEMK-KTM) 
3.Emre Coşar (KEMK-Husqvarna) 

EV 
1.Sinan Ordu (Kartepe-KTM) 
2.Taner Tatlı (ÇEMK-KTM) 
3.İbrahim Bozkurt (Smyrna-KTM) 
 
 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.