NGK

Sofuoğlu ve Razgatlıoğlu Tayland’da

Moto-Haber 21.03.2018 - 19:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2731+ kez okundu.
 

Sofuoğlu ve Razgatlıoğlu Tayland’da

Milli Takımlar Kaptanımız Kenan Sofuoğlu ve ilk yarışında bütün dikkatleri üzerine çeken milli sporcumuz Toprak Razgatlıoğlu sezonun ikinci ayağında Tayland’da mücadele edecek.

Dünya Superbike ve Supersport Şampiyonaları’nın ikinci ayak yarışları 23-25 Mart tarihlerinde Tayland’da yapılacak. Buriram Chang pistindeki (4,554 km) sezonun ikinci ayağında milli sporcularımız ödül kürsüsüne çıkmak için gaz açacak. Avustralya’da yaşadığı kaza nedeniyle sezona 13. sıradan  başlayan Kenan Sofuoğlu (Kawasaki Puccetti), kariyerinin altıncı şampiyonluğu için kaybettiği puanları telafi etmeye çalışacak. Sezonun  ikinci ayağında 23 Mart Cuma günü serbest antrenmanlarla başlayıp, 24 Mart Cumartesi günü Super Pole ile devam edecek. 25 Mart Pazar günü koşulacak Tayland yarışı TSİ 10:30’da başlayacak. RAZGATLIOĞLU SUPERBİKE’DA MÜCADELE EDECEK Dünya Superbike Şampiyonası'nda bu sezon ilk kez mücadele eden milli sporcumuz Toprak Razgatlıoğlu, Tayland’da adından söz ettirmeye devam edecek. Kawasaki Puccetti takımıyla dünya şampiyonsında mücadele eden en genç isim olan Razgatlıoğlu (1996), 23 Mart Cuma günü serbest antrenmanlara çıkacak. 24 Mart Cumartesi günü sabah Super Pole ile devam edecek şampiyonanın ilk yarışı aynı gün TSİ 12:00’da, ikinci yarışı da 25 Mart Pazar günü TSİ 12:00’da yapılacak. Avustralya yarışını 10. sırada tamamlayan Razgatlıoğlu, genel klasmanda 12. sırada yer alıyor.
Milli Takımlar Kaptanımız Kenan Sofuoğlu ve ilk yarışında bütün dikkatleri üzerine çeken milli sporcumuz Toprak Razgatlıoğlu sezonun ikinci ayağında Tayland’da mücadele edecek.

Dünya Superbike ve Supersport Şampiyonaları’nın ikinci ayak yarışları 23-25 Mart tarihlerinde Tayland’da yapılacak. Buriram Chang pistindeki (4,554 km) sezonun ikinci ayağında milli sporcularımız ödül kürsüsüne çıkmak için gaz açacak.

Avustralya’da yaşadığı kaza nedeniyle sezona 13. sıradan  başlayan Kenan Sofuoğlu (Kawasaki Puccetti), kariyerinin altıncı şampiyonluğu için kaybettiği puanları telafi etmeye çalışacak. Sezonun  ikinci ayağında 23 Mart Cuma günü serbest antrenmanlarla başlayıp, 24 Mart Cumartesi günü Super Pole ile devam edecek. 25 Mart Pazar günü koşulacak Tayland yarışı TSİ 10:30’da başlayacak.

RAZGATLIOĞLU SUPERBİKE’DA MÜCADELE EDECEK

Dünya Superbike Şampiyonası'nda bu sezon ilk kez mücadele eden milli sporcumuz Toprak Razgatlıoğlu, Tayland’da adından söz ettirmeye devam edecek. Kawasaki Puccetti takımıyla dünya şampiyonsında mücadele eden en genç isim olan Razgatlıoğlu (1996), 23 Mart Cuma günü serbest antrenmanlara çıkacak. 24 Mart Cumartesi günü sabah Super Pole ile devam edecek şampiyonanın ilk yarışı aynı gün TSİ 12:00’da, ikinci yarışı da 25 Mart Pazar günü TSİ 12:00’da yapılacak.

Avustralya yarışını 10. sırada tamamlayan Razgatlıoğlu, genel klasmanda 12. sırada yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.