NGK

YAMAHA’DA YZF-R25 VE MT-25’E ÖZEL AVANTAJLAR

Moto-Haber 24.10.2018 - 10:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3257+ kez okundu.
 

YAMAHA’DA YZF-R25 VE MT-25’E ÖZEL AVANTAJLAR

Türkiye’de segmentinin liderleri olan Yamaha MT-25 ve YZF-R25, yüzde 10 fiyat avantajı ile Yamaha bayilerinde satışa çıktı.Yamaha, motosikletlerin yanı sıra yedek parça ve servis hizmetlerinde de avantajlı fırsatlar sumaya devam ediyor.

Yurtiçinde toplam 60 bayi aracılığıyla müşterilerine ulaşan ve benzersiz ürün ve hizmetlerini sunan  Yamaha Motor’un tüm bayilerinde kampanya dahilinde MT-25 19 bin 990 TL, YZF-R25 ise 21. 500 TL satış fiyatı ile kullanıcıları ile buluşmayı bekliyor.Yurt genelinde ulusal ve uluslararası tüm markaların desteklediği “Enflasyonla Mücadele” programına destek olan Yamaha Motor, motosiklet kullanıcıları tarafından en çok tercih edilen modellerinden MT-25 ve YZF-R25’i kampanyaya dahil etti.Stoklarla sınırlı kampanyadan faydalanmak için tek yapılması gereken Yamaha Motor bayisini ziyaret etmek.     Enerji Dolu Çift Silindirli Motor  ve Yüksek Verimlilik Yamaha Supersportsegmentindeki YZF-R25 modeline gücünü; 250cc, çiftsilindirli, sınıfının en gelişmiş teknolojilerini kullanan bir motor verir. 12.000 dev/dak. değerinde 36 PS maksimum güç çıkışıyla R25, her seferinde heyecan verici bir sürüş imkanı sunar. Yamaha’nın efsanevi R serisi DNA’sını bütünüyle taşıyan YZF-R25, günlük kullanımda ihtiyacın ötesinde bir deneyim sunuyor.     Hyper-Naked segmentinin yıldızı MT-25’in ergonomik yapısı ve oturuş pozisyonu, bu modeli sınıfının en rahat ve çok yönlü motosikletlerinden biri haline getiriyor. MT-25, YZF-R25 motoru temel alınarak geliştirilen 249cc motor hacmine, 36 PS güce sahip  çift silindirli motoru ile yüksek devirli tork (26.6Nm) üreterek her koşulda keyifli ve eğlenceli bir yolculuk yapmanızı sağlıyor.  
Türkiye’de segmentinin liderleri olan Yamaha MT-25 ve YZF-R25, yüzde 10 fiyat avantajı ile Yamaha bayilerinde satışa çıktı.Yamaha, motosikletlerin yanı sıra yedek parça ve servis hizmetlerinde de avantajlı fırsatlar sumaya devam ediyor.

Yurtiçinde toplam 60 bayi aracılığıyla müşterilerine ulaşan ve benzersiz ürün ve hizmetlerini sunan  Yamaha Motor’un tüm bayilerinde kampanya dahilinde MT-25 19 bin 990 TL, YZF-R25 ise 21. 500 TL satış fiyatı ile kullanıcıları ile buluşmayı bekliyor.Yurt genelinde ulusal ve uluslararası tüm markaların desteklediği “Enflasyonla Mücadele” programına destek olan Yamaha Motor, motosiklet kullanıcıları tarafından en çok tercih edilen modellerinden MT-25 ve YZF-R25’i kampanyaya dahil etti.Stoklarla sınırlı kampanyadan faydalanmak için tek yapılması gereken Yamaha Motor bayisini ziyaret etmek.

 

 

Enerji Dolu Çift Silindirli Motor  ve Yüksek Verimlilik

Yamaha Supersportsegmentindeki YZF-R25 modeline gücünü; 250cc, çiftsilindirli, sınıfının en gelişmiş teknolojilerini kullanan bir motor verir. 12.000 dev/dak. değerinde 36 PS maksimum güç çıkışıyla R25, her seferinde heyecan verici bir sürüş imkanı sunar. Yamaha’nın efsanevi R serisi DNA’sını bütünüyle taşıyan YZF-R25, günlük kullanımda ihtiyacın ötesinde bir deneyim sunuyor.

 

 

Hyper-Naked segmentinin yıldızı MT-25’in ergonomik yapısı ve oturuş pozisyonu, bu modeli sınıfının en rahat ve çok yönlü motosikletlerinden biri haline getiriyor. MT-25, YZF-R25 motoru temel alınarak geliştirilen 249cc motor hacmine, 36 PS güce sahip  çift silindirli motoru ile yüksek devirli tork (26.6Nm) üreterek her koşulda keyifli ve eğlenceli bir yolculuk yapmanızı sağlıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.