NGK

Otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü

Moto-Haber 04.09.2016 - 17:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2913+ kez okundu.
 

Otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü

Konya'da otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Kaza, saat 17.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Topraklık Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Selim Akbaş'ın (29) kullandığı motosiklet ile Ahmet O. (40) idaresindeki otomobil geriye doğru manevra yapmak istediği sırada çarpıştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis ekipleri ile polis sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde kafası lastiğin altında ezilen Akbaş'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Kazayı haber alıp olay yerine gelen Akbaş'ın yakınları ise olay yerinde sinir krizleri geçirdi. Kaza yerine gelen Cumhuriyet savcısının incelemeleri sonrasında Akbaş'ın cesedi otopsi için Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Otomobil sürücüsü Ahmet O'nun gözaltına alındığı kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Konya'da otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Kaza, saat 17.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Topraklık Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Selim Akbaş'ın (29) kullandığı motosiklet ile Ahmet O. (40) idaresindeki otomobil geriye doğru manevra yapmak istediği sırada çarpıştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis ekipleri ile polis sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde kafası lastiğin altında ezilen Akbaş'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Kazayı haber alıp olay yerine gelen Akbaş'ın yakınları ise olay yerinde sinir krizleri geçirdi. Kaza yerine gelen Cumhuriyet savcısının incelemeleri sonrasında Akbaş'ın cesedi otopsi için Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Otomobil sürücüsü Ahmet O'nun gözaltına alındığı kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.