NGK

Pandır, Yeğin ve Kırbaş'tan Birincilik

Yarışlar 10.04.2017 - 14:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2679+ kez okundu.
 

Pandır, Yeğin ve Kırbaş'tan Birincilik

Yunanistan’da yapılan Balkan Pist Şampiyonası’nda Osman Pandır, Ali Efe Yeğin ve Drag Şampiyonası’nda da Kamil Kırbaş kendi sınıflarında birinci oldu.

Balkan Avrupa Pist ve Yunanistan Drag Şampiyonası Yunanistan’ın Serez ve Atina şehirlerinde düzenlendi. Serez şehrinde yapılan Balkan Avrupa Pist Şampiyonası’na Türkiye, Yunanistan, Makedonya, Sırbistan, Romanya ve Bulgaristan'dan 93 sporcu katıldı. F600 sınıfında 08 Nisan Cumartesi günü Osman Pandır, Bulgar rakibini geçerek ilk yarışı kazandı. Açılış yarışında mekanik problem yaşayan Ali Efe Yeğin, 09 Nisan Pazar günü yapılan sezonun ikinci yarışında rakiplerini geride bırakarak birincilik kürsüsüne çıktı. F1000 sınıfında mücadele eden Avni Pala ise 11. sırada yer aldı.  DRAGTA KAMİL KIRBAŞ ZİRVEDE Türkiye’de drag sınıfında bir çok şampiyonluğa imza atan Kamil Kırbaş, Yunanistan Drag Şampiyonası’nda zorlu rakiplerini geride bıraktı. Kopaida havalimanında yapılan Street2 sınıfında genç sporcumuz birinci olarak 2017 sezonuna iyi başladı. 
Yunanistan’da yapılan Balkan Pist Şampiyonası’nda Osman Pandır, Ali Efe Yeğin ve Drag Şampiyonası’nda da Kamil Kırbaş kendi sınıflarında birinci oldu.

Balkan Avrupa Pist ve Yunanistan Drag Şampiyonası Yunanistan’ın Serez ve Atina şehirlerinde düzenlendi. Serez şehrinde yapılan Balkan Avrupa Pist Şampiyonası’na Türkiye, Yunanistan, Makedonya, Sırbistan, Romanya ve Bulgaristan'dan 93 sporcu katıldı. F600 sınıfında 08 Nisan Cumartesi günü Osman Pandır, Bulgar rakibini geçerek ilk yarışı kazandı. Açılış yarışında mekanik problem yaşayan Ali Efe Yeğin, 09 Nisan Pazar günü yapılan sezonun ikinci yarışında rakiplerini geride bırakarak birincilik kürsüsüne çıktı. F1000 sınıfında mücadele eden Avni Pala ise 11. sırada yer aldı. 

DRAGTA KAMİL KIRBAŞ ZİRVEDE
Türkiye’de drag sınıfında bir çok şampiyonluğa imza atan Kamil Kırbaş, Yunanistan Drag Şampiyonası’nda zorlu rakiplerini geride bıraktı. Kopaida havalimanında yapılan Street2 sınıfında genç sporcumuz birinci olarak 2017 sezonuna iyi başladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.