Rutec

Pist Yarışının Gelirleri Soma’ya Bağışlanacak

Yerel Haberler 15.05.2014 - 14:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3672+ kez okundu.
 

Pist Yarışının Gelirleri Soma’ya Bağışlanacak

İzmir Ülkü Motor Sporları Kulübü Soma’daki maden işçilerinin ailelerine bağışlayacak.

İzmir’de yapılacak Türkiye Pist Şampiyonası’nın gelirlerini pistin işletmecisi ve federasyonun tescilli kulübü İzmir Ülkü Motor Sporları Kulübü Soma’daki maden işçilerinin ailelerine bağışlayacak.  Ülkemizi büyük üzüntüye boğan Manisa ilinin Soma ilçesinde yaşanan maden kazası nedeniyle çok sayıda vatandaşımızın yaşamını yitirdiği ve birçok işçimizin de hastanelerde tedavi altında bulunduğu bu elim olay sonrası Türkiye Motosiklet Federasyonumuzun düzenlediği, NGK bujilerinin ana sponsorluğunda  a2teker Spor Kulubünün organize ettiği, 17-18 Mayıs 2014 tarihlerinde İzmir Türkiye Pist Şampiyonası 3. Ayak yarışının yapılacağı İzmir Ülkü Yarış Pistinin işletmecisi olan ve aynı zamanda federasyonumuzun tescilli kulüplerinden İzmir Ülkü Motor Sporları Kulübü tarafından; bu yarışın bütün seyirci, otopark ve diğer gelirleri Soma’da maden kazası sonucunda vefat eden vatandaşlarımızın ailelerine yardım amaçlı olarak bağışlanacağını açıklamıştır. Yarışlar öncesi, sırasında ve sonrasında müzik yayını yapılmayacak olup, idarecilerimiz ve sporcularımız yarışa siyah bantla çıkacak ve 18 Mayıs Pazar günü saat 10:30’da Soma'da hayatını kaybeden işçilerimiz anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacaktır.Soma'da yaşanan bu hazin olay sonrası bütün motosiklet severleri vatandaşlarımıza destek olmak için 17-18 Mayıs tarihlerinde İzmir Ülkü Yarış Pisti’ne davet ediyoruz. Soma'da kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine de başsağlığı dileriz.
İzmir Ülkü Motor Sporları Kulübü Soma’daki maden işçilerinin ailelerine bağışlayacak.

İzmir’de yapılacak Türkiye Pist Şampiyonası’nın gelirlerini pistin işletmecisi ve federasyonun tescilli kulübü İzmir Ülkü Motor Sporları Kulübü Soma’daki maden işçilerinin ailelerine bağışlayacak.

 Ülkemizi büyük üzüntüye boğan Manisa ilinin Soma ilçesinde yaşanan maden kazası nedeniyle çok sayıda vatandaşımızın yaşamını yitirdiği ve birçok işçimizin de hastanelerde tedavi altında bulunduğu bu elim olay sonrası Türkiye Motosiklet Federasyonumuzun düzenlediği, NGK bujilerinin ana sponsorluğunda  a2teker Spor Kulubünün organize ettiği, 17-18 Mayıs 2014 tarihlerinde İzmir Türkiye Pist Şampiyonası 3. Ayak yarışının yapılacağı İzmir Ülkü Yarış Pistinin işletmecisi olan ve aynı zamanda federasyonumuzun tescilli kulüplerinden İzmir Ülkü Motor Sporları Kulübü tarafından; bu yarışın bütün seyirci, otopark ve diğer gelirleri Soma’da maden kazası sonucunda vefat eden vatandaşlarımızın ailelerine yardım amaçlı olarak bağışlanacağını açıklamıştır.


Yarışlar öncesi, sırasında ve sonrasında müzik yayını yapılmayacak olup, idarecilerimiz ve sporcularımız yarışa siyah bantla çıkacak ve 18 Mayıs Pazar günü saat 10:30’da Soma'da hayatını kaybeden işçilerimiz anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacaktır.

Soma'da yaşanan bu hazin olay sonrası bütün motosiklet severleri vatandaşlarımıza destek olmak için 17-18 Mayıs tarihlerinde İzmir Ülkü Yarış Pisti’ne davet ediyoruz. Soma'da kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine de başsağlığı dileriz.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.