NGK

PULSAR İLE FOTOĞRAFINI ÇEK HİNDİSTAN TATİLİ KAZAN

Moto-Haber 20.09.2016 - 12:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2156+ kez okundu.
 

PULSAR İLE FOTOĞRAFINI ÇEK HİNDİSTAN TATİLİ KAZAN

Çok kısa sayılabilecek bir sürede motosiklet pazarının “sport” segmentindeki satış başarısıyla zirveye yerleşen Bajaj Pulsar, 25 motorseveri Hindistan’a götürüyor. 31 Aralık 2016 tarihine kadar Pulsar satın alanlar arasından düzenlenen yarışmaya katılıp kazanan 25 kişi egzotik Hindistan gezisine giderken, yarışmaya katılanlar arasından 50 kişi de Türkiye turu ile ödüllendirilecek.

Türkiye’de Kuralkan Holding bünyesinde faaliyet gösteren dünyanın en büyük üçüncü motosiklet üreticisi Bajaj, sport segmentindeki modeli Pulsar için 31 Aralık tarihine kadar devam edecek “Sür ve Kazan” yarışması düzenledi. Bu tarihe kadar sıfır km bir Pulsar modelini satın alanlar, aldıkları motosikletle çekilmiş fotoğraflarını facebook uygulamasına yükleyerek yarışmaya katılmaya hak kazanacaklar. Yüklenen bu fotoğraflar arasından en çok beğeni alan 25 kişi Hindistan’ın büyülü dünyasında Bajaj tarafından konuk edilecek. Yarışmaya katılan 50 kişi de 7 günlük Türkiye turu ile Anadolu’nun binlerce yıllık tarihini keşfetme şansına sahip olacak.   Tüm dünyada ‘Pulsar Maniac’ olarak adlandırılan ve Bajaj Pulsar kullanıcılarını bir araya getiren ‘Pulsar Çılgınlığı’ etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmaya katılanlar, üstün teknoloji ürünü bir motosiklete sahip olmanın yanı sıra yarışmaya da katılarak tatlı bir heyecan yaşayacaklar. Tac Mahal’den Hindistan’ın farklı ve özel dünyasını yakından tanıma fırsatını elde edecek 25 talihli ayrıca dünyanın üçüncü büyük motosiklet üreticisi Bajaj fabrikasında ağırlanarak, son teknoloji ürünü Pulsar’ların üretimini yerinde inceleyebilecekler. Bu talihleri ayrıca bir de sürpriz bekliyor. Hindistan’ın en iyi motor akrobasi ekibi GHOST RYDERz’ın heyecan ve adrenalin dolu gösterisi de yarışmayı kazanan talihlilerin unutamayacakları anlar arasındaki yerini alacak.   Yarışmaya katılan 50 kişi de Türkiye turuna çıkmanın tadını yaşayacaklar. Anadolu’nun eşsiz güzellikleri ve tarihini doyasıya yaşayacak olan Ege’den Akdeniz’e sahilde olmanın da keyfini çıkaracaklar. Yeni tatlar deneyecek olan talihlileri ayrıca muhteşem bir gala gecesi ve sürprizlerle dolu bir gezi programı bekliyor.   İlklerin Markası “Bajaj Pulsar” Dünyanın ilk 3 bujili ateşleme sistemi ve 4 supap teknolojisine sahip Bajaj Pulsar RS 200’ün 24.5 HP’lik, enjeksiyonlu ve sıvı soğutmalı güç ünitesi, daha yüksek hızlara erişebilmeye imkan tanıyor. 6 ileri vitesli şanzımanı ve Nitrox şok emicili özel süspansiyon sistemiyle sunduğu sürüş özellikleriyle motosiklet severlerin beğenisini kazanan Bajaj Pulsar RS 200, yüksek performans beklentilerini rahatlıkla karşılayabiliyor. Özel tasarlanmış güçlü şasenin yanı sıra Exhaust Tec performans egzosu ve ABS sistemli frenleriyle de yarış pistlerindeki performansı motosiklet tutkunlarına sunuyor.
Çok kısa sayılabilecek bir sürede motosiklet pazarının “sport” segmentindeki satış başarısıyla zirveye yerleşen Bajaj Pulsar, 25 motorseveri Hindistan’a götürüyor. 31 Aralık 2016 tarihine kadar Pulsar satın alanlar arasından düzenlenen yarışmaya katılıp kazanan 25 kişi egzotik Hindistan gezisine giderken, yarışmaya katılanlar arasından 50 kişi de Türkiye turu ile ödüllendirilecek.

Türkiye’de Kuralkan Holding bünyesinde faaliyet gösteren dünyanın en büyük üçüncü motosiklet üreticisi Bajaj, sport segmentindeki modeli Pulsar için 31 Aralık tarihine kadar devam edecek “Sür ve Kazan” yarışması düzenledi. Bu tarihe kadar sıfır km bir Pulsar modelini satın alanlar, aldıkları motosikletle çekilmiş fotoğraflarını facebook uygulamasına yükleyerek yarışmaya katılmaya hak kazanacaklar. Yüklenen bu fotoğraflar arasından en çok beğeni alan 25 kişi Hindistan’ın büyülü dünyasında Bajaj tarafından konuk edilecek. Yarışmaya katılan 50 kişi de 7 günlük Türkiye turu ile Anadolu’nun binlerce yıllık tarihini keşfetme şansına sahip olacak.

 

Tüm dünyada ‘Pulsar Maniac’ olarak adlandırılan ve Bajaj Pulsar kullanıcılarını bir araya getiren ‘Pulsar Çılgınlığı’ etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmaya katılanlar, üstün teknoloji ürünü bir motosiklete sahip olmanın yanı sıra yarışmaya da katılarak tatlı bir heyecan yaşayacaklar. Tac Mahal’den Hindistan’ın farklı ve özel dünyasını yakından tanıma fırsatını elde edecek 25 talihli ayrıca dünyanın üçüncü büyük motosiklet üreticisi Bajaj fabrikasında ağırlanarak, son teknoloji ürünü Pulsar’ların üretimini yerinde inceleyebilecekler. Bu talihleri ayrıca bir de sürpriz bekliyor. Hindistan’ın en iyi motor akrobasi ekibi GHOST RYDERz’ın heyecan ve adrenalin dolu gösterisi de yarışmayı kazanan talihlilerin unutamayacakları anlar arasındaki yerini alacak.

 

Yarışmaya katılan 50 kişi de Türkiye turuna çıkmanın tadını yaşayacaklar. Anadolu’nun eşsiz güzellikleri ve tarihini doyasıya yaşayacak olan Ege’den Akdeniz’e sahilde olmanın da keyfini çıkaracaklar. Yeni tatlar deneyecek olan talihlileri ayrıca muhteşem bir gala gecesi ve sürprizlerle dolu bir gezi programı bekliyor.

 

İlklerin Markası “Bajaj Pulsar”

Dünyanın ilk 3 bujili ateşleme sistemi ve 4 supap teknolojisine sahip Bajaj Pulsar RS 200’ün 24.5 HP’lik, enjeksiyonlu ve sıvı soğutmalı güç ünitesi, daha yüksek hızlara erişebilmeye imkan tanıyor. 6 ileri vitesli şanzımanı ve Nitrox şok emicili özel süspansiyon sistemiyle sunduğu sürüş özellikleriyle motosiklet severlerin beğenisini kazanan Bajaj Pulsar RS 200, yüksek performans beklentilerini rahatlıkla karşılayabiliyor. Özel tasarlanmış güçlü şasenin yanı sıra Exhaust Tec performans egzosu ve ABS sistemli frenleriyle de yarış pistlerindeki performansı motosiklet tutkunlarına sunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.