NGK

Quadro4 4 Tekerlekli Scooter

Yeni Modeller 13.11.2014 - 19:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3701+ kez okundu.
 

Quadro4 4 Tekerlekli Scooter

Mükemmel Denge, Keyifli Sürüş

Bir İlk: Dört Tekerlekli Scooter  İsviçre merkezli şirket olarak adlandırılan Quadro EICMA Milano'daki geçtiğimiz günlerde "Dünya Çapında İlk Dört Tekerlekli Scooter"  Quadro4'ü tanıttı.  346cc, çift hidrolik titling sistemi (HTS), bağımsız süspansiyonlar, kombine fren sistemine sahip. Mükemmel denge ile keyifli sürüş sağlayan bu maxi scooterın fiyatı  yaklaşık 9000 € civarında.
Mükemmel Denge, Keyifli Sürüş

Bir İlk: Dört Tekerlekli Scooter 

İsviçre merkezli şirket olarak adlandırılan Quadro EICMA Milano'daki geçtiğimiz günlerde "Dünya Çapında İlk Dört Tekerlekli Scooter"  Quadro4'ü tanıttı. 

346cc, çift hidrolik titling sistemi (HTS), bağımsız süspansiyonlar, kombine fren sistemine sahip. Mükemmel denge ile keyifli sürüş sağlayan bu maxi scooterın fiyatı  yaklaşık 9000 € civarında.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.