NGK

Razgatlıoğlu Şampiyonluk Kupasına Kavuştu

Yarışlar (AA) - Anadolu Ajansı | 05.10.2015 - 14:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 1470+ kez okundu.
 

Razgatlıoğlu Şampiyonluk Kupasına Kavuştu

Önümüzdeki sezon FIM CUP Superstock1000’de yarışacak Avrupa Şampiyonu sporcumuz Toprak Razgatlıoğlu 2015 Şampiyonluk kupasını aldı.

FIM Avrupa Superstock600 Şampiyonası’nda büyük bir başarıya imza atarak şampiyonluğu İtalya’da göğüsleyen milli sporcumuz Toprak Razgatlıoğlu 2015 Şampiyonluk kupasını Fransa’da aldı. Magny-Cours pistinde yapılan kupa törenine katılan Kawasaki Pucetti takımının genç pilotu, kupa töreninin ardından diğer Kawasaki’nin şampiyon sporcuları Kenan Sofuoğlu ve Jonathan Rea ile birlikte fotoğraf çekimine katıldı. Avrupa’nın çeşitli pistlerinde bayrağımızı başarıyla dalgalandıran Toprak Razgatlıoğlu, “2015 Avrupa Şampiyonluk kupamızı aldık. İnşallah 2016 sezonu da böyle başarılı ve güzel geçer” dedi. 
Önümüzdeki sezon FIM CUP Superstock1000’de yarışacak Avrupa Şampiyonu sporcumuz Toprak Razgatlıoğlu 2015 Şampiyonluk kupasını aldı.

FIM Avrupa Superstock600 Şampiyonası’nda büyük bir başarıya imza atarak şampiyonluğu İtalya’da göğüsleyen milli sporcumuz Toprak Razgatlıoğlu 2015 Şampiyonluk kupasını Fransa’da aldı. Magny-Cours pistinde yapılan kupa törenine katılan Kawasaki Pucetti takımının genç pilotu, kupa töreninin ardından diğer Kawasaki’nin şampiyon sporcuları Kenan Sofuoğlu ve Jonathan Rea ile birlikte fotoğraf çekimine katıldı. 

Avrupa’nın çeşitli pistlerinde bayrağımızı başarıyla dalgalandıran Toprak Razgatlıoğlu, “2015 Avrupa Şampiyonluk kupamızı aldık. İnşallah 2016 sezonu da böyle başarılı ve güzel geçer” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.