NGK

Şampiyonlar Kupalarına Alanya'da Kavuştu

Moto-Haber (AA) - Anadolu Ajansı | 18.01.2016 - 16:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2827+ kez okundu.
 

Şampiyonlar Kupalarına Alanya'da Kavuştu

Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 2015 yılı şampiyonlar gecesi ödül töreni Alanya’da yapıldı.

Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından Alnya Goldcity Otelde düzenlenen ”2015 Şampiyonlar Gecesinde” geçen yılın Pist, Süpermoto, Motokros, Drag, Enduro ve Sujeti kategorilerinde ilk üç sırayı alan başarılı sporcular kupalarına kavuştular. Ödül gecesine, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, Burdur Üniversitesi Rektörü Adem Korkmaz, Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, Avrupa Şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu, TMF Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Türkiye’nin birçok yerinden katılan davetliler, kulüp başkanları ve sporcular katıldı. Gecede motosiklet sporunda yıl boyu düzenlenen yarışlarda dereceye giren sporculara ödülleri verildi.  Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, 2015 yılının federasyon için zor bir yıl olsa da geçen yıl gurur verici gelişmelerin de olduğunu belirtti. Başkan Uçar, Dünya Şampiyonu çıkarmanın gururunu belirterek, Alanyalı sporcu Toprak Razgatlıoğlu’ndan da çok şey beklediklerini ifade etti. Başkan Uçar, 2015 yılı ödül törenlerine ev sahipliği yaptığı için Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’e teşekkür etti. Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu’da bir konuşma yaparak tecrübelerini yeni sporculara aktarmak istediğini belirtti. Milli sporcumuz Sofuoğlu, 2015 yılında Alanya’nın gurur kaynağı olan Toprak Razgatlıoğlu içinde büyük emekler sarf ederek başarıya imza atkılarını söyledi. Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, motokros dalında 2015 yılında dereceye giren sporcuların kupalarını verdi. Motosiklet Federasyonu Bekir Yunus Uçar, desteklerinden ve ev sahipliğinden dolayı Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’e teşekkür plaketi verdi.   Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven gecede şunları kaydetti; ”Alanya’mız 300 bini aşan nüfusu ile Türkiye’nin en güzel şehirlerinden birisidir. Yaz aylarında Alanya’nın nüfusu daha da artmaktadır. Bu yıl 85 binin üzerinde sporcu ve teknik adamı Alanya’mız da ağırladık. Sizleri de burada ağırlamaktan çok mutluluk duyuyoruz. Aramızda çok değerli sporcular bulunuyor. Özelikle Kenan Sofuoğlu ile Alanyalı sporcumuz Toprak Razgatlıoğlu ve bütün sporculara bundan sonraki yarışlarında da başarılar diliyorum. Mümkün olursa önümüzdeki yılda sizleri hem motosiklet parkurlarında hem ödül törenlerinde Alanya’mız da ağırlamaktan mutluluk duyacağız”
Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 2015 yılı şampiyonlar gecesi ödül töreni Alanya’da yapıldı.

Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından Alnya Goldcity Otelde düzenlenen ”2015 Şampiyonlar Gecesinde” geçen yılın Pist, Süpermoto, Motokros, Drag, Enduro ve Sujeti kategorilerinde ilk üç sırayı alan başarılı sporcular kupalarına kavuştular. Ödül gecesine, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, Burdur Üniversitesi Rektörü Adem Korkmaz, Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, Avrupa Şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu, TMF Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Türkiye’nin birçok yerinden katılan davetliler, kulüp başkanları ve sporcular katıldı. Gecede motosiklet sporunda yıl boyu düzenlenen yarışlarda dereceye giren sporculara ödülleri verildi. 

Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, 2015 yılının federasyon için zor bir yıl olsa da geçen yıl gurur verici gelişmelerin de olduğunu belirtti. Başkan Uçar, Dünya Şampiyonu çıkarmanın gururunu belirterek, Alanyalı sporcu Toprak Razgatlıoğlu’ndan da çok şey beklediklerini ifade etti. Başkan Uçar, 2015 yılı ödül törenlerine ev sahipliği yaptığı için Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’e teşekkür etti.

Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu’da bir konuşma yaparak tecrübelerini yeni sporculara aktarmak istediğini belirtti. Milli sporcumuz Sofuoğlu, 2015 yılında Alanya’nın gurur kaynağı olan Toprak Razgatlıoğlu içinde büyük emekler sarf ederek başarıya imza atkılarını söyledi.

Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, motokros dalında 2015 yılında dereceye giren sporcuların kupalarını verdi. Motosiklet Federasyonu Bekir Yunus Uçar, desteklerinden ve ev sahipliğinden dolayı Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’e teşekkür plaketi verdi.

 

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven gecede şunları kaydetti; ”Alanya’mız 300 bini aşan nüfusu ile Türkiye’nin en güzel şehirlerinden birisidir. Yaz aylarında Alanya’nın nüfusu daha da artmaktadır. Bu yıl 85 binin üzerinde sporcu ve teknik adamı Alanya’mız da ağırladık. Sizleri de burada ağırlamaktan çok mutluluk duyuyoruz. Aramızda çok değerli sporcular bulunuyor. Özelikle Kenan Sofuoğlu ile Alanyalı sporcumuz Toprak Razgatlıoğlu ve bütün sporculara bundan sonraki yarışlarında da başarılar diliyorum. Mümkün olursa önümüzdeki yılda sizleri hem motosiklet parkurlarında hem ödül törenlerinde Alanya’mız da ağırlamaktan mutluluk duyacağız”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.