NGK

Şampiyonların Kupaları Mehmetçik’e

Moto-Haber 12.02.2018 - 11:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2463+ kez okundu.
 

Şampiyonların Kupaları Mehmetçik’e

Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun 2017 yılında düzenlediği yarışlarda dereceye giren sporculara Türk bayrağının verildiği Şampiyonlar Gecesi İzmir’de yapıldı. Kupalarının ücretleri Mehmetçik Vakfı’na bağışlanacak.

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından her yıl düzenlenen Şampiyonlar Gecesi İzmir'de Konak Belediyesi’nin ev sahipliğinde Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi'nde düzenlendi. Geceye Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, Konak Belediye Başkan Yardımcısı Eser Atak, TMF Asbaşkanları Ogün Baysan, Mahmut Nedim Akülke, TMF Yönetim Kurulu Üyeleri, Dünya şampiyonu milli sporcularımız Kenan Sofuoğlu, Toprak Razgatlıoğlu, 2017 yılında düzenlenen yarışlarda dereceye giren sporcular, kulüpler ile çok sayıda davetli katıldı.   ŞAMPİYONLARIN KUPALARI MEHMETÇİK’E Gecede pist, enduro, süperenduro, motokros, süpermoto, drag, sujeti ve ATV branşlarında dereceye giren 220 sporcu ve kulübe, kupa ve madalya yerine sertifika ile Türk bayrağı takdim edildi. Afrin harekâtında Mehmetçik’e destek amacıyla bütün sporcu ve kulüp temsilcilerine Türk bayrağı verdiklerini belirten TMF Başkanı Bekir Yunus Uçar, ülke olarak geçtiğimiz süreçte destek olmak için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını belirterek, “Ödül töreninde diğerlerinden farklı olarak madalya veya kupa vermedik. Kupa ve ödül plaketine harcanacak parayı Mehmetçik Vakfı’na bağışlamayı düşünüyoruz” dedi. Başkan Uçar, 2017'de elde edemediğimiz başarılara 2018'de ulaşacağız. Bu sene büyük emekler sonucunda Dünya Motokros Şampiyonası'nı 2018 ve 2019 yılında tekrar ülkemize yapacağız. Bu, Türkiye için çok büyük bir başarı. Yeni sezonda çocuk ve genç sporculara yatırım yapacağız. Bununla ilgili en kısa sürede yapılan çalışmaları açıklayacağız.” diye konuştu.   Konak Belediye Başkan Yardımcısı Eser Atak, şampiyon sporcuları Konak’ta ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, “Belediye olarak spora ve  sporcuya her zaman destek verdik. Bugünde motosiklet ailesini Belediyemizin ev sahipliğinde ağırlıyoruz.” dedi.   SOFUOĞLU: ŞAMPİYOLUK İÇİN PİSTE ÇIKACAĞIM Milli sporcumuz Dünya şampiyonu Kenan Sofuoğlu, Dünya Motokros Şampiyonası'nın ülkemize yeniden gelmesinde büyük emeği olan Afyonkarahisar Belediyesi’ne teşekkür ederek, “Dünya Motokros Şampiyonası'nın ülkemize gelmesi benim şampiyon olmamdan çok daha büyük bir olay. Pist yapımı konusunda ciddi adımlar atıyorlar. Düzce’de yaptığımız pistin örnek olacağını söylemiştim. Şimdi Afyon Belediyesi Türkiye’nin en büyük eksiğini inşallah Düzce pisti ile birlikte kapatacak. Daha önce 'Şampiyon olursam bırakacağım.' demiştim. 2018 yılında yeniden şampiyonluk için piste çıkacağız. Toprak Razgatlıoğlu ile birlikte bayrağımızı dalgalandıracağız. Eğer şampiyon olursam bırakacağım. " ifadelerini kullandı.
Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun 2017 yılında düzenlediği yarışlarda dereceye giren sporculara Türk bayrağının verildiği Şampiyonlar Gecesi İzmir’de yapıldı. Kupalarının ücretleri Mehmetçik Vakfı’na bağışlanacak.

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından her yıl düzenlenen Şampiyonlar Gecesi İzmir'de Konak Belediyesi’nin ev sahipliğinde Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi'nde düzenlendi. Geceye Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, Konak Belediye Başkan Yardımcısı Eser Atak, TMF Asbaşkanları Ogün Baysan, Mahmut Nedim Akülke, TMF Yönetim Kurulu Üyeleri, Dünya şampiyonu milli sporcularımız Kenan Sofuoğlu, Toprak Razgatlıoğlu, 2017 yılında düzenlenen yarışlarda dereceye giren sporcular, kulüpler ile çok sayıda davetli katıldı.

 

ŞAMPİYONLARIN KUPALARI MEHMETÇİK’E

Gecede pist, enduro, süperenduro, motokros, süpermoto, drag, sujeti ve ATV branşlarında dereceye giren 220 sporcu ve kulübe, kupa ve madalya yerine sertifika ile Türk bayrağı takdim edildi. Afrin harekâtında Mehmetçik’e destek amacıyla bütün sporcu ve kulüp temsilcilerine Türk bayrağı verdiklerini belirten TMF Başkanı Bekir Yunus Uçar, ülke olarak geçtiğimiz süreçte destek olmak için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını belirterek, “Ödül töreninde diğerlerinden farklı olarak madalya veya kupa vermedik. Kupa ve ödül plaketine harcanacak parayı Mehmetçik Vakfı’na bağışlamayı düşünüyoruz” dedi. Başkan Uçar, 2017'de elde edemediğimiz başarılara 2018'de ulaşacağız. Bu sene büyük emekler sonucunda Dünya Motokros Şampiyonası'nı 2018 ve 2019 yılında tekrar ülkemize yapacağız. Bu, Türkiye için çok büyük bir başarı. Yeni sezonda çocuk ve genç sporculara yatırım yapacağız. Bununla ilgili en kısa sürede yapılan çalışmaları açıklayacağız.” diye konuştu.

 

Konak Belediye Başkan Yardımcısı Eser Atak, şampiyon sporcuları Konak’ta ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, “Belediye olarak spora ve  sporcuya her zaman destek verdik. Bugünde motosiklet ailesini Belediyemizin ev sahipliğinde ağırlıyoruz.” dedi.

 

SOFUOĞLU: ŞAMPİYOLUK İÇİN PİSTE ÇIKACAĞIM

Milli sporcumuz Dünya şampiyonu Kenan Sofuoğlu, Dünya Motokros Şampiyonası'nın ülkemize yeniden gelmesinde büyük emeği olan Afyonkarahisar Belediyesi’ne teşekkür ederek, “Dünya Motokros Şampiyonası'nın ülkemize gelmesi benim şampiyon olmamdan çok daha büyük bir olay. Pist yapımı konusunda ciddi adımlar atıyorlar. Düzce’de yaptığımız pistin örnek olacağını söylemiştim. Şimdi Afyon Belediyesi Türkiye’nin en büyük eksiğini inşallah Düzce pisti ile birlikte kapatacak. Daha önce 'Şampiyon olursam bırakacağım.' demiştim. 2018 yılında yeniden şampiyonluk için piste çıkacağız. Toprak Razgatlıoğlu ile birlikte bayrağımızı dalgalandıracağız. Eğer şampiyon olursam bırakacağım. " ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.