NGK

ŞEHİR TRAFİĞİNİN YENİ FENOMENİ YAMAHA TRİCİTY

Moto-Haber 11.06.2015 - 10:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3816+ kez okundu.
 

ŞEHİR TRAFİĞİNİN YENİ FENOMENİ YAMAHA TRİCİTY

Şehiriçi motosiklet kullanımına farklı bir anlayış getiren Yamaha Tricity, güven uyandıran 3 tekerlekli tasarımı, eğlenceli sürüş özellikleri ve akıllı, modern imajı ile şehir trafiğinin yeni fenomeni...

Yamaha, şehir içi trafikte otomobile alternatif olarak kullanımı kolaylaştırmak ve özellikle 2 teker kullanmaktan çekinenleri motosiklete yönlendirmek için yeni mobilite çözümleri sunuyor. Bu  amaçtan hareketle Tricity'i piyasaya süren Yamaha, 3 tekerlekli konsept, daha yüksek stabilite ve sürüş güveni hissi sağlıyor. Tricity, hafifliğin, sportifliğin, çevikliğin ve kullanım kolaylığının temel unsurlar olduğu tamamen farklı bir yaklaşım ile geliştirildi. Dönüş sırasında otomatik olarak eğilen iki ön tekerleğe sahip olan yeni Tricity, scooter çevikliğini daha fazla özgüven ve daha yüksek bir stabilite hissi ile bir araya getirdi. Hafif ön rüzgarlığın ardında gizli, hafif yapılı bir paralelogram bağlantısı, sürücüye Tricity modelini klasik 2 tekerlekli bir scooter ile olduğu gibi yatırma imkanı sağlıyor.Tricity, gücünü yeni geliştirilmiş 125cc, sıvı soğutmalı, 4 zamanlı motordan alıyor. Bu motor, düşük hızlarda iyi bir ivme ile hızlanma performansını, pürüzsüz bir yüksek hız performansı ile bir araya getiriyor. Tricity genç, yaşlı, kadın, erkek her kesimden kullanıcıya güven ve keyifle motosiklet deneyimi yaşatıyor.   Yamaha Motor hakkında: Japonya'da bundan tam 60 yıl önce kurucusu Genichi Kawakami'nin uçak pervaneleri üretiminde kullanılan tezgahlarda ilk motosikletini geliştirmesiyle yollara çıkan Yamaha, bugün yılda ortalama 6 milyon adet motosiklet üreten, sürüş performansı ve teknolojisiyle milyonlarca müdavimi olan  dünya markası... Türkiye'de 36 il  de 74 bayisi ile hizmet vermekte... Ürün gamına 2013 yılından bu yana, D'elight, X-Max400, XV950, MT-09, MT-07, MT-125, Xenter150, Tricity, Tracer, R-25, YZF-R1M gibi bir çok yeni ürün ekleyen Yamaha Motor Türkiye çok yakında 03GEN-f ve 03GEN-x gibi Tricity modelinin geliştirilmiş versiyonlarını Türkiye'de satışa sunacak.
Şehiriçi motosiklet kullanımına farklı bir anlayış getiren Yamaha Tricity, güven uyandıran 3 tekerlekli tasarımı, eğlenceli sürüş özellikleri ve akıllı, modern imajı ile şehir trafiğinin yeni fenomeni...

Yamaha, şehir içi trafikte otomobile alternatif olarak kullanımı kolaylaştırmak ve özellikle 2 teker kullanmaktan çekinenleri motosiklete yönlendirmek için yeni mobilite çözümleri sunuyor. Bu  amaçtan hareketle Tricity'i piyasaya süren Yamaha, 3 tekerlekli konsept, daha yüksek stabilite ve sürüş güveni hissi sağlıyor. Tricity, hafifliğin, sportifliğin, çevikliğin ve kullanım kolaylığının temel unsurlar olduğu tamamen farklı bir yaklaşım ile geliştirildi. Dönüş sırasında otomatik olarak eğilen iki ön tekerleğe sahip olan yeni Tricity, scooter çevikliğini daha fazla özgüven ve daha yüksek bir stabilite hissi ile bir araya getirdi.

Hafif ön rüzgarlığın ardında gizli, hafif yapılı bir paralelogram bağlantısı, sürücüye Tricity modelini klasik 2 tekerlekli bir scooter ile olduğu gibi yatırma imkanı sağlıyor.Tricity, gücünü yeni geliştirilmiş 125cc, sıvı soğutmalı, 4 zamanlı motordan alıyor. Bu motor, düşük hızlarda iyi bir ivme ile hızlanma performansını, pürüzsüz bir yüksek hız performansı ile bir araya getiriyor.

Tricity genç, yaşlı, kadın, erkek her kesimden kullanıcıya güven ve keyifle motosiklet deneyimi yaşatıyor.

 

Yamaha Motor hakkında:

Japonya'da bundan tam 60 yıl önce kurucusu Genichi Kawakami'nin uçak pervaneleri üretiminde kullanılan tezgahlarda ilk motosikletini geliştirmesiyle yollara çıkan Yamaha, bugün yılda ortalama 6 milyon adet motosiklet üreten, sürüş performansı ve teknolojisiyle milyonlarca müdavimi olan  dünya markası... Türkiye'de 36 il  de 74 bayisi ile hizmet vermekte... Ürün gamına 2013 yılından bu yana, D'elight, X-Max400, XV950, MT-09, MT-07, MT-125, Xenter150, Tricity, Tracer, R-25, YZF-R1M gibi bir çok yeni ürün ekleyen Yamaha Motor Türkiye çok yakında 03GEN-f ve 03GEN-x gibi Tricity modelinin geliştirilmiş versiyonlarını Türkiye'de satışa sunacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.