NGK

Smith, 2018'de KTM ile yarışmaya devam edecek.

Yarışlar 11.10.2017 - 11:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3097+ kez okundu.
 

Smith, 2018'de KTM ile yarışmaya devam edecek.

KTM, 2018 MotoGP sezonunda Pol Espargaro ve Bradley Smith ile yarışmaya devam edeceğini resmen açıkladı. Bu sezonu test pilotu olarak geçiren Mika Kallio, özel davetle zaman zaman KTM ile piste çıksa da gelecek yıl zamanlı olarak yarışamayacak. Kallio, gelecek yıl da takımında test pilotu olacak ve bu sezon olduğu gibi bazı yarışlarda özel davetle piste çıkacak. Son zamanlarda bu yıl ortaya koyduğu performansla hayal kırıklığı yaratan Smiht'in yerine Kallio'nun yarışacağına dair spekülasyonlar çıkmıştı. Smith bu yıl tüm yarışlara katılırken, Kallio üç kez piste çıktı ve sadece Smith'in sadece üç puan gerisinde. KTM'den yapılan açıklamada, "KTM, 2016 Valencia'da KTM RC16 MotoGP motosikletini test ettiği günden bu yana Bradley Smith'i destekledi." "Her yarış için getirilen yeni parça ve yeni motosiklete çok iyi uyum sağlarken, antrenmanlarda ve yarışlarda çok çalıştı." "Takım 2018'de her zaman olduğu gibi Smith'e bağlı kalacak ve onun daha iyi sonuçlar almasını büyük bir heyecanla bekliyoruz." ifadelerine yer verildi.

KTM, 2018 MotoGP sezonunda Pol Espargaro ve Bradley Smith ile yarışmaya devam edeceğini resmen açıkladı.

Bu sezonu test pilotu olarak geçiren Mika Kallio, özel davetle zaman zaman KTM ile piste çıksa da gelecek yıl zamanlı olarak yarışamayacak.

Kallio, gelecek yıl da takımında test pilotu olacak ve bu sezon olduğu gibi bazı yarışlarda özel davetle piste çıkacak.

Son zamanlarda bu yıl ortaya koyduğu performansla hayal kırıklığı yaratan Smiht'in yerine Kallio'nun yarışacağına dair spekülasyonlar çıkmıştı.

Pol Espargaro, Red Bull KTM Factory RacingMika Kallio, Red Bull KTM Factory Racing

Smith bu yıl tüm yarışlara katılırken, Kallio üç kez piste çıktı ve sadece Smith'in sadece üç puan gerisinde.

KTM'den yapılan açıklamada, "KTM, 2016 Valencia'da KTM RC16 MotoGP motosikletini test ettiği günden bu yana Bradley Smith'i destekledi."

"Her yarış için getirilen yeni parça ve yeni motosiklete çok iyi uyum sağlarken, antrenmanlarda ve yarışlarda çok çalıştı."

"Takım 2018'de her zaman olduğu gibi Smith'e bağlı kalacak ve onun daha iyi sonuçlar almasını büyük bir heyecanla bekliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.