NGK

Sporcularımız Göğsümüzü Kabarttı

Moto-Haber (AA) - Anadolu Ajansı | 07.12.2015 - 12:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 1548+ kez okundu.
 

Sporcularımız Göğsümüzü Kabarttı

Balkan Motosiklet Birliği'nin (BMU) değerlendirme toplantısı ve ödül töreni Bulgaristan'da düzenlendi.

Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun (TMF) üyesi olduğu Balkan Motosiklet Birliği'nin (BMU) yıllık değerlendirme toplantısı ve ödül töreni Bulgaristan’ın Sofya şehrinde yapıldı. FIM Avrupa Başkanı Wolfgang Srb’ında katıldığı törene TMF Asbaşkanı Ogün Baysan ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ulusan ile dereceye giren sporcularımız katıldı. BMU ve FIM Avrupa Süpermoto Şampiyonası ödül töreninde 85 cc’de Avrupa Şampiyonu olan Deniz Öncü ve ikinci olan ikizi Can Öncü madalyalarını FIM Avrupa Başkanı Wolfgang Srb’tan aldı. S3 sınıfında Mücahit Talha Zengin Avrupa ve Balkan ikinciliği madalyalarını boynuna takarken, Ares Bengiç ise SM65’te 2015 yılının ikincilik madalyasını havaya kaldırdı. Fırat Şahin ve Burak Özdemir’in üçüncü sırada tamamladıkları Doğu Avrupa Enduro ve Ekstrem Enduro Şampiyonalarında Türkiye takım halinde üçüncülük kupalarının sahibi oldu. Süpermoto ve Motokros sınıflarında takımlarımız 2015 sezonunu ikinci sırada tamamladı.
Balkan Motosiklet Birliği'nin (BMU) değerlendirme toplantısı ve ödül töreni Bulgaristan'da düzenlendi.

Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun (TMF) üyesi olduğu Balkan Motosiklet Birliği'nin (BMU) yıllık değerlendirme toplantısı ve ödül töreni Bulgaristan’ın Sofya şehrinde yapıldı. FIM Avrupa Başkanı Wolfgang Srb’ında katıldığı törene TMF Asbaşkanı Ogün Baysan ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ulusan ile dereceye giren sporcularımız katıldı.

BMU ve FIM Avrupa Süpermoto Şampiyonası ödül töreninde 85 cc’de Avrupa Şampiyonu olan Deniz Öncü ve ikinci olan ikizi Can Öncü madalyalarını FIM Avrupa Başkanı Wolfgang Srb’tan aldı. S3 sınıfında Mücahit Talha Zengin Avrupa ve Balkan ikinciliği madalyalarını boynuna takarken, Ares Bengiç ise SM65’te 2015 yılının ikincilik madalyasını havaya kaldırdı.

Fırat Şahin ve Burak Özdemir’in üçüncü sırada tamamladıkları Doğu Avrupa Enduro ve Ekstrem Enduro Şampiyonalarında Türkiye takım halinde üçüncülük kupalarının sahibi oldu. Süpermoto ve Motokros sınıflarında takımlarımız 2015 sezonunu ikinci sırada tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.