Rutec

Stoner, Misano testinden sonra kendisini 'tükenmiş' hissediyor

Moto-GP 02.07.2016 - 19:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3327+ kez okundu.
 

Stoner, Misano testinden sonra kendisini 'tükenmiş' hissediyor

Ducati ile Misano'da teste katılan Casey Stoner, testin ardından yaptığı açıklamada kendisini 'tükenmiş' olarak htiğini söyledi.

Avustralyalı sürücü Çarşamba günü Michele Pirro ile teste katıldı ve 60 tur tamamladı. Stoner Perşembe günü ise 40 tur ile yetindi. İtalyan takımın iletişim departmanından yapılan açıklamaya göre Stoner testlerden sonra takım yetkililerine yaptığı açıklamada uzun süredir motor üstünde olmadığı için tamamen tükendiğini belirtmiş. 2007 yılında Ducati ile ilk şampiyonluğuna ulaşan Stoner, Şubat ayında Sepang ve Mart ayında Katar testlerinden sonra üçüncü kez Ducati ile pistlere inmiş oldu. Avustralyalı sürücü iki farklı Desmosedici GP motoruyla pistteydi ve iki şasi üzerinde farklı ayarlar, yeni parçalar ve farklı elektronik bileşenlerle testi tamamladı. İki günlük testin ardından Stoner Misano'da kalmaya devam edecek çünkü Cuma gününden Pazar gününe kadar Ducati Haftası etkinliği gerçekleştirilecek. Stoner'ın Red Bull Ring yarışından sonra yeniden teste çıkması bekleniyor.    
Ducati ile Misano'da teste katılan Casey Stoner, testin ardından yaptığı açıklamada kendisini 'tükenmiş' olarak htiğini söyledi.

Avustralyalı sürücü Çarşamba günü Michele Pirro ile teste katıldı ve 60 tur tamamladı. Stoner Perşembe günü ise 40 tur ile yetindi.

İtalyan takımın iletişim departmanından yapılan açıklamaya göre Stoner testlerden sonra takım yetkililerine yaptığı açıklamada uzun süredir motor üstünde olmadığı için tamamen tükendiğini belirtmiş.

2007 yılında Ducati ile ilk şampiyonluğuna ulaşan Stoner, Şubat ayında Sepang ve Mart ayında Katar testlerinden sonra üçüncü kez Ducati ile pistlere inmiş oldu.

Avustralyalı sürücü iki farklı Desmosedici GP motoruyla pistteydi ve iki şasi üzerinde farklı ayarlar, yeni parçalar ve farklı elektronik bileşenlerle testi tamamladı.

İki günlük testin ardından Stoner Misano'da kalmaya devam edecek çünkü Cuma gününden Pazar gününe kadar Ducati Haftası etkinliği gerçekleştirilecek.

Stoner'ın Red Bull Ring yarışından sonra yeniden teste çıkması bekleniyor.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.