NGK

Sujeti Sezonu Bodrum'da Açılacak

Yarışlar (AA) - Anadolu Ajansı | 14.05.2015 - 17:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3189+ kez okundu.
 

Sujeti Sezonu Bodrum'da Açılacak

Türkiye Sujeti Şampiyonası’nda 2015 sezonunun ilk yarışı 16-17 Mayıs tarihlerinde Bodrum’da yapılacak.

Sinop’ta 2-3 Mayıs tarihlerinde yapılacağı açıklanan Türkiye Sujeti Şampiyonası’nın birinci ayağı 16-17 Mayıs tarihlerinde Muğla ilinin Bodrum ilçesinde Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun organizatörlüğünde düzenlenecek. Bu sezon yarışların formatında değişikliğe gidilirken, flyboard sınıfında da sporcular kupa mücadelesi verecekler. Adrenalin severler su üzerinde uçarak birbirinden zorlu hareketler yapan yarışçıların flyboard ile şovuna tanık olacaklar.Jetler yeni sezonda Standart1 sınıfı (0-110 bg), Standart2 sınıfı (111-179 bg), Standart3 sınıfı (180 bg ve üstü), Pro Açık (Modifiyeli), Bayanlar Kupası, Flyboard, Free Style ve TMF Kupası'nda (Herkese Açık) dalgalara adeta meydan okuyacak.
Türkiye Sujeti Şampiyonası’nda 2015 sezonunun ilk yarışı 16-17 Mayıs tarihlerinde Bodrum’da yapılacak.

Sinop’ta 2-3 Mayıs tarihlerinde yapılacağı açıklanan Türkiye Sujeti Şampiyonası’nın birinci ayağı 16-17 Mayıs tarihlerinde Muğla ilinin Bodrum ilçesinde Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun organizatörlüğünde düzenlenecek. Bu sezon yarışların formatında değişikliğe gidilirken, flyboard sınıfında da sporcular kupa mücadelesi verecekler. Adrenalin severler su üzerinde uçarak birbirinden zorlu hareketler yapan yarışçıların flyboard ile şovuna tanık olacaklar.

Jetler yeni sezonda Standart1 sınıfı (0-110 bg), Standart2 sınıfı (111-179 bg), Standart3 sınıfı (180 bg ve üstü), Pro Açık (Modifiyeli), Bayanlar Kupası, Flyboard, Free Style ve TMF Kupası'nda (Herkese Açık) dalgalara adeta meydan okuyacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.