Rutec

Talihsiz Kaza!

Moto-Haber 12.10.2014 - 19:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3014+ kez okundu.
 

Talihsiz Kaza!

Tamer Karadağlı kaza geçirdi

Sinema ve tiyatro sanatçısı Tamer Karadağlı, Bursa'nın İznik İlçesi'nde motosikleti ile kaza geçirdi. Kazada yaralanan Karadağlı, helikopterle İstanbul'a getirildi. Tamer Karadağlı, motosiklet grubundaki arkadaşlarıyla gittiği Bursa'nın İznik ilçesinde kaza yaptı. Motosikletinin devrilmesi sonucu yaralanan Karadağlı, çağrılan özel bir helikopter ile İstanbul'a götürüldü. Oyuncu Tamer Karadağlı, motosikletli 35 kişilik arkadaş grubu ile gezmek üzere Bursa'nın İznik ilçesine geldi. Öğle yemeğini İstanbullu işadamı arkadaşının Darka'daki tesislerinde yiyip şehir turu atan Tamer Karadağlı, daha sonra İstanbul'a dönerken Müşküle Köyü yakınlarında 34 ES 1195 plakalı motosikleti ile virajı alamayınca düştü. Yaralanan Karadağlı daha sonra çağrılan özel bir helikopter ile İstanbul'da özel bir hastaneye götürüldü. Her iki kolunda kırık olduğu iddia edilen Karadağlı'nın şuurunun açık olduğu açıklandı. İstanbul Yeşilköy'de özel bir hastaneye getirilen Karadağlı, müşahede altına alındı. Oyuncunun yakınları ve set arkadaşları hastaneye geldi. 'Çocuklar Duymasın' dizisinden rol arkadaşı Furkan Kızılay, Karadağlı'yla konuştuğunu ve iyi olduğunu, ameliyat olacağını söyledi.
Tamer Karadağlı kaza geçirdi

Sinema ve tiyatro sanatçısı Tamer Karadağlı, Bursa'nın İznik İlçesi'nde motosikleti ile kaza geçirdi. Kazada yaralanan Karadağlı, helikopterle İstanbul'a getirildi.

Tamer Karadağlı, motosiklet grubundaki arkadaşlarıyla gittiği Bursa'nın İznik ilçesinde kaza yaptı. Motosikletinin devrilmesi sonucu yaralanan Karadağlı, çağrılan özel bir helikopter ile İstanbul'a götürüldü.

Oyuncu Tamer Karadağlı, motosikletli 35 kişilik arkadaş grubu ile gezmek üzere Bursa'nın İznik ilçesine geldi. Öğle yemeğini İstanbullu işadamı arkadaşının Darka'daki tesislerinde yiyip şehir turu atan Tamer Karadağlı, daha sonra İstanbul'a dönerken Müşküle Köyü yakınlarında 34 ES 1195 plakalı motosikleti ile virajı alamayınca düştü.

Yaralanan Karadağlı daha sonra çağrılan özel bir helikopter ile İstanbul'da özel bir hastaneye götürüldü. Her iki kolunda kırık olduğu iddia edilen Karadağlı'nın şuurunun açık olduğu açıklandı.

İstanbul Yeşilköy'de özel bir hastaneye getirilen Karadağlı, müşahede altına alındı. Oyuncunun yakınları ve set arkadaşları hastaneye geldi. 'Çocuklar Duymasın' dizisinden rol arkadaşı Furkan Kızılay, Karadağlı'yla konuştuğunu ve iyi olduğunu, ameliyat olacağını söyledi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.